Σόου από Ρεάλ και Ρονάλντο!

Με έναν… σεληνιασμένο (για ακόμη ένα παιχνίδι), Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε την Οσασούνα με 7-1 και παρέμεινε στο ρετιρέ της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνο δεν ξεκίνησαν καλά και με τον συνήθη φρενήρη ρυθμό που ξεκινούν τις αναμετρήσεις στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να «ανοίξει» το σκορ στο 23ο λέπτο.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως θα είναι… σκληρό καρύδι, καθώς ισοφάρισαν με τον Ιμπαχίμα Μπαλντέ στο 31’ μετά από ολιγωρία της άμυνας των «μερένχες»,

ωστόσο από εκεί και πέρα ήρθε… καταιγίδα!

Ο Πέπε με κοντινή κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στους «μερένχες» στο 34ο λεπτό, ενώ ο Ιγκουαΐν ήταν εκείνος ο οποίος με όμορφο πλασέ έκανε το 3-1 για την «βασίλισσα», αποτέλεσμα που ήταν αυτό που έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Σατρουσεγκούι είδε την κόκκινη κάρτα στο 55ο λεπτό και υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Ρονάλντο για να κάνει το 4-1, ενώ ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα, έκανε χατ-τρικ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-1.

Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος με δυο γκολ, στο 63’ και στο 81’ διαμόρφωσε το… διαστημικό 7-1 για την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Κοεντράο, Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Ντι Μαρία (49’ Μπενζεμά), Αλόνσο, Κεντίρα (67’ Σαχίν), Οζίλ (67’ Καγιεχόν), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν

Οσασούνα: Φερνάντεζ, Καγιέχα (87’ Τιμόρ), Τορίμπιο, Φλάνιο, Νταμιά, Ιμπραχίμα, Πουνιάλ (73’ Ρούμπεν), Νεκουνάμ, Γκαρσία, Σατρουστεγκούι, Νίνο (59’ Λέκιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα