Σκόνδρας: «Να γίνω κομμάτι αυτής της Εθνικής»

Την επιθυμία του να γράψει τις δικές του χρυσές σελίδες στο νέο έπος της Εθνικής Ελλάδας, αυτή τη φορά στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας το ερχόμενο καλοκαίρι, διατράνωσε μέσω του Onsports o Γιάννης Σκόνδρας.

Ο αμυντικός του Ατρόμητου που χρίστηκε για πρώτη φορά διεθνής συμπεριλαμβανόμενος στους «εκλεκτούς» του Φερνάντο Σάντος που ταξίδεψαν στην Τιφλίδα, δεν έκρυψε

την ικανοποίησή του για την πρόκριση, δηλώνοντας παράλληλα… πιστός στρατιώτης στις υπηρεσίες της Εθνικής.

«Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε ευκαιρίες και στο δεύτερο τις κάναμε γκολ. Για αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση. Συνεχίζουμε. Είμαστε έτοιμοι για το καλοκαίρι», τόνισε αρχικά ο Σκόνδρας όσον αφορά στην αναμέτρηση με τους Γεωργιανούς, για να συμπληρώσει σχετικά με τις προσωπικές του «γαλανόλευκες» φιλοδοξίες:

«Εγώ είμαι έτοιμος. Αν κληθώ από τον προπονητή θα είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του για το καλοκαίρι. Θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Ποιος δεν θα ήθελε να είναι άλλωστε;»

Καταλήγοντας, δεν παρέλειψε να ευχηθεί στην Εθνική τα καλύτερα για τα τελικά του Euro είτε βρίσκεται και αυτός εκεί, είτε όχι.

«Εύχομαι πάντως ό, τι και να γίνει με μένα, η ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στο Euro γιατί το αξίζει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα