Σιμιτσής: «Να γευτούν τη χαρά της συμμετοχής»

Τους συμμετέχοντες στο 39ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, η αυλαία του οποίου θα ανοίξει αύριο (27/04) στο ΔΑΚ Καλαμίτσας, καλωσόρισε ο Κωνσταντίνος Σιμιτσής.

Ο δήμαρχος Καβάλας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την τέλεση της τελικής φάσης της διοργάνωσης στην πόλη του κι ευχήθηκε στους νεαρούς αθλητές να γευτούν τη χαρά της συμμετοχής, στους προπονητές τους να εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν καλούς αθλητές και σωστούς πολίτες και στους γονείς τους να καμαρώνουν τα παλικάρια τους.

Ο χαιρετισμός του Κωνσταντίνου Σιμιτσή: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που φιλοξενούμε στην

πόλη μας την τελική φάση του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Εφήβων. Μέσα από την ευγενή άμιλλα και τον ομαδικό αγώνα για τη νίκη και τη διάκριση οι νεαροί αθλητές διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους, που χαρακτηρίζεται από σώμα γερό, μυαλό οξύ και εύστροφο και ψυχή αγωνιστική, ευαίσθητη και κοινωνικά υπεύθυνη. Η ανάθεση μιας τόσο σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης στην πόλη μας (για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια) καταδεικνύει την απόλυτη εμπιστοσύνη της αθλητικής ηγεσίας (ΕΟΚ) στην επάρκεια και αποτελεσματικότητα των φορέων της διοργάνωσης (Αντιπεριφέρεια Καβάλας, Δήμος Καβάλας, ΕΚΑΣΑΜΑΘ). Από την άλλη, μαρτυρεί και την πλήρη ικανοποίηση όλων (αθλητών, προπονητών, παραγόντων και επισκεπτών) από την άψογη και ευχάριστη φιλοξενία που βρίσκουν και απολαμβάνουν όλοι στην πόλη μας.

Εύχομαι στους αθλητές να γευτούν τη χαρά της συμμετοχής και της συλλογικής προσπάθειας, σεβόμενοι τους αντιπάλους τους. Στους προπονητές και στους παράγοντες εύχομαι να συνεχίσουν να διαμορφώνουν καλούς αθλητές και σωστούς πολίτες. Και στους γονείς να καμαρώνουν τα παλικάρια και τις επιτυχίες τους, εμπνέοντάς τα και ενθαρρύνοντάς τα σε κάθε όμορφη προσπάθειά τους. Με τη βεβαιότητα ότι θα γίνετε «πρεσβευτές» της πόλεώς μας σας καλωσορίζουμε όλους και σας ευχόμαστε καλά αποτελέσματα και ευχάριστη διαμονή».

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς ανέφερε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας η φιλοξενία της τελικής φάσης της διοργάνωσης του Εφηβικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης στην Καβάλα. Τέτοιου είδους δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθε» δίνουν σε όλους μας ελπίδα και δύναμη για να συνεχίσουμε τους αγώνες για το καλό της περιοχής μας. Όταν μάλιστα σε τέτοιους αγώνες μετέχουν Έφηβοι αυτό μας γεμίζει ελπίδα για το αύριο της χώρας μας και του τόπου. Καλώ, λοιπόν, τους συμμετέχοντες αθλητές να αγωνιστούν όχι μόνο για το καλό της ομάδας τους, αλλά και για το γενικότερο καλό. Χαιρετίζουμε τέτοιου είδους προσπάθειες, τις στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και ευχόμαστε να έχουν μιμητές και συνεχιστές. Σας καλωσορίζουμε στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη και στην Καβάλα. Είστε νέοι, αγωνιστείτε με πάθος για τη νίκη, αγωνιστείτε με πάθος για την πατρίδα μας!».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος ανέφερε στο χαιρετισμό του: «Η Ένωση Καλαθοσφαιριστών Σωματείων Α

Keywords
Τυχαία Θέματα