Σεμινάριο προπονητικής στην Κύπρο

22:06 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου θα διεξαχθεί στη Λευκωσία το σεμινάριο προπονητικής του Συνδέσμου Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου.

Βασικοί ομιλητές θα είναι ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο Παναγιώτης Γιανναράς, ο Μάριος Αργυρού και ο Νίκος Λαμπριάς. Με ανακοίνωσή του: «Ο ΣΠΚΚ προσκαλεί όλα τα μέλη του και γενικά όλους τους ενδιαφερόμενους από το χώρο της καλαθοσφαίρισης στο διεθνές σεμινάριο. Οι διαλέξεις θα γίνουν στο

γήπεδο «Κώστας Παπαέλληνας», έδρα του Κεραυνού Στροβόλου, και στο ξενοδοχείο «Classic». Τιμή συμμετοχής 40 ευρώ για τα μέλη του ΣΠΚΚ και 50 ευρώ για τα μη μέλη. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται ντοσιέ και μπλουζάκι σεμιναρίου, δίπλωμα συμμετοχής και γεύμα στο ξενοδοχείο το μεσημέρι του Σαββάτου (16/06)».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα μιλήσει για την επιθετική τακτική με την μπάλα στο low post, τις αμυντικές συνεργασίες τριών παικτών και την αντίδραση στις αποφάσεις της επίθεσης, ενώ ο Παναγιώτης Γιανναράς θα αναφερθεί στην ατομική προπόνηση των περιφερειακών παικτών, την άμυνα στα off ball screens και τη διάταξη diamond. Από την πλευρά του, ο Νίκος Λαμπριάς θα κάνει βιντεοανάλυση scouting και ο Μάριος Αργυρού θα αξιολογήσει τις παραμέτρους φυσικής κατάστασης και τεχνικής ικανότητας των διεθνών καλαθοσφαιριστών U16.

Keywords
Τυχαία Θέματα