Σειρά παίρνει η Τουρκία για την Ελλάδα

Τα προγνωστικά θέλουν την Ελλάδα να κερδίζει εύκολα στο σημερινό παιχνίδι την Τουρκία και οι διεθνείς μας θα έχουν την ευκαιρία να το αποδείξουν στο ματς της 3ης αγωνιστικής των Ομίλων που ξεκινά στις 3.30 μ.μ. (ET-1/Onsports).

Μετά την χθεσινή νίκη των γυναικών ( στο θέμα: Με το μέταλλο της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας η Ελλάδα), σειρά παίρνουν οι άντρες.

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα αντιμετωπίσει στις 3.30 μ.μ. την Τουρκία, αγώνας που θα μεταδοθεί

τηλεοπτικά από την ΕΤ-1 ενώ ζωντανή θα είναι η ενημέρωση και από το Onsports.

Οι Έλληνες με νίκη επί των Τούρκων θα έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή τους στην εξάδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά και το εισιτήριο για το Έντμοντον, όπου θα διεξαχθεί το προολυμπιακό τουρνουά.

Μετά το ματς με τους Τούρκους, ακολουθούν τα δύο παιχνίδια απέναντι στους Ιταλούς και στους Ούγγρους, με τα οποία ολοκληρώνεται η φάση των Ομίλων και η Εθνική μας θα περιμένει τη βαθμολογία του άλλου Ομίλου προκειμένου να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλος της στα χιαστί, νoκ άουτ παιχνίδια.

Το σημαντικό είναι πως η ψυχολογία των παικτών του Ντράγκαν Άντριτς μετά τις δύο νίκες με Ολλανδία στην πρεμιέρα (θυμηθείτε περισσότερα, διαβάζοντας το θέμα: Μάδησε... τις «τουλίπες» η Ελλάδα) και με τα Σκόπια στη δεύτερη αγωνιστική (θυμηθείτε τι είχε γίνει στον αγώνα, διαβάζοντας το θέμα: Με το ένα πόδι στους «6» η Ελλάδα) βρίσκεται στα… ύψη και δεν αναμένεται να συναντήσουν ιδιαίτερη δυσκολία στο σημερινό παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα:

Βουλγαράκης: «Δεν επιτρέπονται χαλαρότητες»

Για να δείτε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τη βαθμολογία και το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.

Θυμηθείτε ακόμα:

Το αφιέρωμα του Onsports για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πατώντας ΕΔΩ.

Για να διαβάσετε τη συνέντευξη του Γιώργου και Χρήστου Αφρουδάκη στο Onsports, πατήστε ΕΔΩ.

Στοιχεία για τους διεθνείς μας θα βρείτε στο θέμα: «Οι 13 ελπίδες του ελληνικού πόλο».

Επίσης, όλα τα θέματα που αφορούν το Ευρωπαϊκό πόλο θα τα βρείτε στην νέα κατηγορία: «Ευρωπαϊκό 2012».

Keywords
Τυχαία Θέματα