Σε ρυθμούς τελικού ο Γκιώνης

Ο Παναγιώτης Γκιώνης αναχωρεί το Σάββατο για το Ντίσελντορφ όπου την Κυριακή θʼ αγωνιστεί στον δεύτερο τελικό του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ένωσης (E.T.T.U. Cup) απέναντι στην Μπορούσια.

Στο πρώτο ματς στις 5 Μαΐου, η Ανζέρ είχε ηττηθεί στην έδρα της με 3-1. Ο αγώνας αρχίζει στις 14:00 ώρα Ελλάδας (13:00 Γερμανίας). Ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο 31χρονος «αμυντικός» θα γίνει ο πρώτος γηγενής Έλληνας πινγκπονίστας, που θα φορέσει μετάλλιο στο σε

τελικό διασυλλογικού Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Η Ανζέρ σιγούρεψε και τυπικά την παραμονή στη γαλλική Λίγκα, καθώς για την 17η και προτελευταία αγωνιστική κατέβαλλε εκτός έδρας 4-2 τη Σεστάς και είναι στην 8η θέση με 29 βαθμούς. Ο Γκιώνης επικράτησε και στους δύο αγώνες του με αντιπάλους τον Αργεντινό Λιου Σονγκ και τον Σλοβάκο Πίστεϊ. Η Ενεμπόν του Καλλίνικου Κρεάνγκα παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στη Λα Ρομάν και διατηρήθηκε 3η στην κατάταξη με 40 βαθμούς. Αυτή η θέση την οδηγεί σίγουρα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Έλληνας πρωταθλητής γνώρισε δύο ήττες στο συγκεκριμένο ματς από τον Κινέζο Τσεν Τιανγιουάν και τον Γάλλο Ολιβιέ.

Τον τίτλο εξασφάλισε η Σαρτρ του Γιάννη Βλοτινού, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε αποκλειστικά με τη δεύτερη ομάδα στη National 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα