Σε διαθεσιμότητα Γιάχος, Θάνος

Για άλλη μία αγωνιστική των play offs οι διαιτητές δεν στάθηκαν στο ύψος της κρισιμότητας των παιχνιδιών και οδεύουν προς διαθεσιμότητα. Τόσο ο Γιάχος στο ΟΑΚΑ, όσο και ο Θάνος στο Περιστέρι υπέπεσαν σε σημαντικά λάθη που επηρέασαν την εξέλιξη των παιχνιδιών.

Στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ,

ο διεθνής διαιτητής Γιάχος έκανε ένα σημαντικό λάθος, αφού στο 72' ο Φωτάκης ανατρέπεται από τον Καντέ, όμως δεν υποδείχθηκε πέναλτι (το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των «πράσινων»). Σύμφωνα με τον παρατηρητή Γκαϊτατζή, ευθύνη φέρει και ο β' βοηθός Γρεβένης, γι' αυτό άλλωστε «ψαλίδισε» και των δύο τη βαθμολογία. Όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος των play offs, τόσο ο Γιάχος όσο και ο Γρεβένης δεν θα οριστούν σε άλλο ματς.

Στο Περιστέρι ο Θάνος αποδείχθηκε ότι έχασε τον έλεγχο του αγώνα. Στο 41' έκανε φάουλ ο Γεωργέας στον Πίτου Γκαρσία για κίτρινη κάρτα, δεν δόθηκε τίποτα. Στο 74' ο β' βοηθός Μαγιάννης άφησε τον Καραμάνο να κάνει προσπάθεια από θέση οφσάιντ, παράβαση που δεν υποδείχθηκε. Στο 76' σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Μάκου, ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 84' ο Μήτρογλου ανατράπηκε καθαρά από τον Μπουγαΐδη, ωστόσο το πέναλτι δεν καταλογίστηκε από τον ρέφερι του ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα