Σε Αθήνα και Ρέθυμνο τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ

Μετά την επιτυχημένη παρουσία των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ στο τουρνουά «Κρητική φιλοξενία» και «Creta Cup», τα τμήματα υποδομής του συλλόγου συμμετέχουν σε άλλα δυο τουρνουά στην Αθήνα και το Ρέθυμνο.

Στόχος τους να φέρουν νέες διακρίσεις. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα γεννηθέντων 1999-2000, θα συμμετέχει στο τουρνουά «Easter Cup» στην Παλλήνη στις 18 με 20 Απριλίου. Η αποστολή αποτελείται από 18 αθλητές και συνοδοί

θα είναι ο προπονητής της ομάδας Δ. Επταμηνιτάκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Χ. Αρμουτάκης και ο γυμναστής των τμημάτων υποδομής Α. Μανιδάκης.

Επίσης η ομάδα γεννηθέντων 1998, θα συμμετέχει στο τουρνουά «Φιλία» που διοργανώνει η ΕΠΣ Ρεθύμνου. Οι ταλαντούχοι «ασπρόμαυροι» προκρίθηκαν στην τελική φάση του τουρνουά, κερδίζοντας 7-1 τον Απόλλωνα Ρεθύμνου. Η επόμενη φάση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη στο Ρέθυμνο και η ομάδα του ΟΦΗ θʼ αντιμετωπίσει τον ΠΟΑ.

Η αποστολή θα μεταβεί στην πόλη του Ρεθύμνου με το πούλμαν της ομάδας και θʼ αποτελείται από 18 αθλητές, με συνοδούς τον τεχνικό Διευθυντή των τμημάτων υποδομής Λ. Τιτομιχελάκη και τον προπονητή της ομάδας Κ. Παντζαρίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα