(Σχεδόν) Όλοι οι διεθνείς υπέρ Ρουμελιώτη

Την αναίρεση της τιμωρίας του Νίκου Ρουμελιώτη ζητούν με επιστολή τους οι 12 από τους 13 διεθνείς.

Οι ίδιοι άνθρωποι πλην ενός, του Κώστα Προύσαλη, που τον Αύγουστο υπέγραφαν την επιστολή με τους λόγους άρνησης της συμμετοχής της Εθνικής ομάδας στα φιλικά παιχνίδια με τη Σερβία, υπέγραψαν επιστολή στήριξης προς τον Νίκο Ρουμελιώτη, ο οποίος τιμωρήθηκε από την ΕΟΠΕ με δύο χρόνια αποκλεισμό από την Εθνική ομάδα.

Οι 12 διεθνείς ζητούν τη διαγραφή της ποινής του πρώην αρχηγού, κάνουν λόγο

για εντελώς άδικη και λαθεμένη απόφαση και καταλήγουν «Είμαστε μαζί, μην μας βάζετε απέναντι!».

Η επιστολή των διεθνών:

«Σχετικά με τις τελευταίες αποφάσεις που έλαβε η Ομοσπονδία για την τιμωρία του αρχηγού της Εθνικής ομάδας Νίκου Ρουμελιώτη λόγω των δηλώσεων του αθλητή πριν και μετά απά τα παιχνίδια με την ομάδα της Βοσνίας οι αθλητές της Εθνικής ομάδας δηλώνουν ότι κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας η ομάδα αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να μη λάβει μέρος στα φιλικά με την ομάδα της Σερβίας με έναν και μοναδικό σκοπό που δεν ήταν άλλος από το να βρεθούν λυσεις σε ζητήματα που ταλαιπωρούν την εθνική ομάδα και δυσκολεύουν το έργο αυτής.

Οι αθλητές συνέχισαν την προσπάθεια τους για τον στόχο που ήταν η πρόκριση στο προ-ολυμπιακό τουρνουά, κάτι το οποίο και επιτεύχηκε. Ο αρχηγός της ομάδας προέβη σε δηλώσεις για να δικαιολογήσει την απόφαση αυτή , χωρίς να προσβάλει και να θίξει κανέναν, αλλά με μοναδικό σκοπό το καλό της ομάδας και την επίλυση των προβλημάτων.Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε την εξοντωτική τιμωρία που του επέβαλε η ομοσπονδία. Θυμίζουμε -για όσους δεν το γνωρίζουν- ότι ο Νίκος Ρουμελιώτης προσφέρει ανελλιπώς τις υπηρεσίες του τα τελευταία 15 χρόνια στις εθνικές ομάδες παίδων-εφήβων-ανδρών και είναι πρότυπο αθλητή για κάθε νέο και όχι μόνο αθλητή !!! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αγωνιστεί τραυματίας, δείχνοντας την αγάπη του στο εθνικό συγκρότημα. Είναι άδικο λοιπόν για έναν αθλητή με τέτοια προσφορά στην εθνική ομάδα να απομονώνεται και να τιμωρείται για μια απόφαση που ηταν ΟΜΟΦΩΝΗ.

Υπενθυμίζουμε ότι η εθνική ομάδα των ανδρών αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα στην προετοιμασία της, πρωτόγνωρες συνθήκες στα ταξίδια της, αδυναμία παροχής στους αθλητές όχι πολυτελειών, αλλά των απολύτως αυτονόητων για να είναι απερίσπαστοι στο έργο τους. Οι έλληνες πετοσφαιριστές έχουν να αντιμετωπίσουν τεράστια χρέη από τις ομάδες τους και απολύτως καμία βοήθεια από την Ομοσπονδία για να τα ξεπεράσουν. Ακόμα και η αποκατάσταση τραυματισμών επιβάρυνε τον δικό μας προϋπολογισμό. Δεν είμαστε παράλογοι , δεν ζητάμε τον ουρανό με τ' άστρα.

Επίσης δεν εγκαταλείψαμε ποτέ την εθνική ομάδα. Δεν φύγαμε. Ήμασταν εκεί. Ακριβώς το ίδιο ισχύει για τον αρχηγό της εθνικής ομάδας που μόνο εκείνος τιμωρήθηκε. Κανένας διεθνής αθλητής δεν πρόκειται να διαχωρίσει την θέση του για να μην τιμωρηθεί.

Ο Ρουμελιώτης απλώς διατύπωσε σε συνέντευξή του όσα όλοι οι έλληνες αθλητές εντός και εκτός εθνικής σκέφτονται. Θεωρούμε ότι είναι άδικ

Keywords
Τυχαία Θέματα