Σαρρής: «Δεν έγινε επιλεκτική δίωξη στον Φερέιρα»

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ απάντησε στις κατηγορίες του Παναθηναϊκού για επιλεκτική δίωξη του Ζεσουάλδο Φερέιρα, λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις οι οποίες αφορούν τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. «Τίποτα δεν παραγράφεται», είπε χαρακτηριστικά.

«Από εμάς δεν υπήρξε καμία, μα καμία ευαισθησία επιλεκτική. Πείτε μου που ακούστηκαν επίσημες δηλώσεις και δεν έγινε δίωξη», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Σαρρή στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ υποστήριξε παράλληλα ότι: «Δεν είναι μόνο αυτές οι κρίσεις που έχουν γίνει, είναι δέκα. Είδατε πως κλήθηκε κι ο κ. Δώνης, η Καλλονή και θα κληθούν κι άλλοι. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε αργήσει να αναλάβει τα καθήκοντά του, όμως, θα γίνουν οι διώξεις όπως πρέπει και δεν υπάρχει καμία επιλεκτική συμπεριφορά».

Όσο για τα όσα αναφέρει ο Παναθηναϊκός περί μη δίωξης παικτών του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Εμείς ότι δημοσίευμα υπάρχει, ότι είναι αυτό, είτε σε site, είτε σε βίντεο, είτε σε εφημερίδα, τα στέλνουμε να τα επιληφθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Ο άνθρωπος τώρα ανέλαβε τα καθήκοντά του, μην βιάζεστε. Δεν παραγράφεται τίποτα, είναι λάθος αυτό να το πιστεύει κάποιος. Για όλα θα αποφασίσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας».

Για την επίθεση στο φούρνο του Πέτρου Κωνσταντινέα, είπε: «Θεωρούμε πιθανό πίσω από τέτοιες συμπεριφορές να υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί. Αυτά όμως θα τα πει η δικαιοσύνη».

Ενώ για το διαιτητή του ντέρμπι, ανέφερε: «Αν θυμάστε στον πρώτο γύρο, βέβαια δεν είχε συμβεί τέτοιο τρομοκρατικό χτύπημα, θυμηθείτε τι γινόταν ένα μήνα πριν. Αλλά παρά τις «Κασσάνδρες», η διαιτησία ήταν πολύ καλή και δεν έγινε τίποτα».

Για το πώς η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα προετοιμάσει το διαιτητή του ντέρμπι, σχολίασε: «Από την ημέρα που ορίστηκε ο Γιάχος ως την ημέρα που σφύριξε, μιλούσα συνέχεια μαζί του για να τον εμψυχώνω. Φτάσαμε στο σημείο την προπαραμονή του αγώνα να του συστήσω, σαν γιατρός, να πάρει ηρεμιστικό για να κοιμηθεί».

Τέλος, για το γιατί ασχολούνται τόσο πολύ οι ομάδες με τη διαιτησία, ανέφερε: «Εγώ θεωρώ πως ενδιαφέρονται να υπάρχει καλή διαιτησία, αλλά είναι πάρα πολύ καχύποπτοι όλοι. Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι πως η ΚΕΔ και η ΕΠΟ πασχίζουν για αυτό…».

Keywords
Τυχαία Θέματα