Σάντος: «Παρά τα εγκλήματα, μπορούσαμε να κερδίσουμε»

18:52 9/6/2012 - Πηγή: OnSports

Τον… καημό του, που δεν έκαναν οι παίκτες του από το ξεκίνημα ότι και στο δεύτερο ημίχρονο, εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος, χωρίς ωστόσο να παραλείψει να καταλογίσει ευθύνες και στον διαιτητή Καρμπάγιο για το 1-1 με την Πολωνία – Συγκίνησε ο Κατσουράνης με την ατάκα του για τον Παπαδόπουλο, σίγουρος ότι η Ελλάδα δεν θα… λυγίσει παρουσιάστηκε ο Νίνης

Κώστας Κατσουράνης

και Σωτήρης Νίνης ήταν οι δυο παίκτες της Ελλάδας που επιλέχτηκαν για να μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των διεθνών μας, μετά την ισοπαλία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας με την Πολωνία, στην πρεμιέρα στο Euro 2012…

Δυο ήταν τα σημεία αναφοράς και των δυο Ελλήνων ποδοσφαιριστών στη συνέντευξη που σας μετέφερε το Onsports μέσω της WEB TV. Πρώτον η στεναχώρια που υπάρχει στις τάξεις της Εθνικής μας μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου και δεύτερον η πίκρα για το γεγονός ότι η Ελλάδα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη!

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Φερνάντο Σάντος με τον ομοσπονδιακό μας εκλέκτορα να κάνει ειδική μνεία κι αυτός στα διαιτητικά λάθη του Καρμπάγιο.

Κατσουράνης: «Χίλιες φορές να χάναμε!»
Πρώτος πήρε τον λόγο ο Κώστας Κατσουράνης. «Όλοι είμαστε λυπημένοι γιατί έχουμε αντιμετωπίσει πολλές ατυχίες. Στο Ισραήλ είχε χτυπήσει ο Νίνης, τώρα χτύπησε ο Αβραάμ. Χίλιες φορές να χάναμε, παρά αυτό που του συνέβη. Είναι πολύ σημαντικό μέλος της ομάδας και όλοι -παίκτες και προπονητές- είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να παίξει στο επόμενο ματς, αλλά θα είμαστε δίπλα του γιατί είμαστε η οικογένεια του. Ό,τι κάνουμε από ‘δω και πέρα, θα το αφιερώσουμε στον Αβραάμ», ανέφερε αρχικά.

Ήταν χαλαρή η ομάδα στα πρώτα 30 λεπτά;
«Οι Πολωνοί είχαν κάνει σχεδόν πέντε φάσεις κι εμείς καμία. Δεν νομίζω, όμως, ότι ήμασταν χαλαροί. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η άλλη ομάδα. Είχαν ενθουσιασμό, τον κόσμο στο πλευρό τους, ήταν πιο φρέσκοι. Εμείς δεν ήμασταν οργανωμένοι και γι’ αυτό υπήρξε αυτή η εικόνα. Δεν είναι απίθανο αυτό που μας συνέβη, μπορεί να τύχει στο ποδόσφαιρο».

Τι βλέπεις για το ματς με την Τσεχία;
«Είναι καλύτερη ομάδα από την Πολωνία. Το καλό για μας είναι ότι πήραμε αυτοπεποίθηση από την εξέλιξη του αγώνα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τέτοιες διοργανώσεις. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να μπούμε πολύ καλύτερα στο γήπεδο την Τρίτη».

Με λιγότερο παίκτη στο δεύτερο ημίχρονο, φανήκαμε καλύτεροι…
«Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο ορθολογικά. Όταν μπαίνει η αντίπαλη ομάδα με ορμή και μπροστά σε τόσο κόσμο συμβαίνει να μην έχεις επικοινωνία με τους συμπαίκτες σου. Και δυστυχώς σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορείς να πάρεις τάιμ άουτ. Ευτυχώς μεσολάβησε το ημίχρονο και οργανωθήκαμε».

Τι ήταν αυτό που άλλαξε στην ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο;
«Οργανωθήκαμε καλύτερα, πήραμε και χρήσιμες οδηγίες από τον προπονητή. Γυρίσαμε το σύστημα με δυο αμυντικά χαφ. Από την άλλη, η Πολωνία δεν εκμεταλλεύτηκε την καλή της απόδοση. Έπαιζαν καλά, είχ

Keywords
Τυχαία Θέματα