Σάντος: «Δεν μπορούσα ν’ αποτρέψω την παραχώρηση του Ρονάλντο»

Αφιέρωμα στην καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε η αγγλική ιστοσελίδα «sabotagetimes», στο οποίο μίλησαν τεχνικοί που συνεργάστηκαν μαζί του. Μεταξύ αυτών και ο Φερνάντο Σάντος, του οποίου η άφιξη στην Σπόρτινγκ συνοδεύτηκε από την αποχώρηση του νυν ποδοσφαιριστή της Ρεάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε στο ρόστερ της ομάδας που καθοδηγεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ακόμα και όταν αυτός ήταν σε νεαρή ηλικία; Η άφιξη

του Φερνάντο Σάντος στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τον Ιούλιο του 2003, συνοδεύτηκε από την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γι’ αυτό, ακριβώς, μίλησε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας στην αγγλική ιστοσελίδα «sabotagetimes».

“Ήμουν αρκετά αντίθετος στην παραχώρηση των Ρονάλντο και Κουαρέσμα, ωστόσο δεν μπορούσα να την αποτρέψω. Το πρόβλημα ήταν ότι έπαιζαν πολύ καλά και τράβηξαν την προσοχή. Εμείς δεν χρειαζόταν να φέρουμε παίκτες από το εξωτερικό για να τους αντικαταστήσουμε», είπε ο Φερνάντο Σάντος και συνέχισε: «Χρειαζόμουν, σίγουρα, δύο παίκτες για να τους αντικαταστήσω, όμως δεν ήταν απαραίτητο ότι έπρεπε να έρθουν από ομάδες του εξωτερικού. Είχαμε ήδη ποδοσφαιριστές που μπορούσαν να τους αντικαταστήσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα