Σακόραφος: «Για μια καινούρια αρχή»

Ο νέος προπονητής του Οδυσσέα Γλυφάδας, Παναγιώτης Σακόραφος, στην πρώτη του μέρα στον πάγκο της ομάδας, μίλησε στο Onsports για τη νέα σελίδα της καριέρας του και τους στόχους του Οδυσσέα.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως ο Οδυσσέας είναι μια ομάδα με πολύ καλό υλικό και αρκετά υψηλούς στόχους, καθώς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο στήριγμα της ομάδας τον πρόεδρό της, Κωνσταντίνο Παπακώστα.

«Ήταν μια καλή πρόταση

από μια καλή ομάδα. Από τη στιγμή που αποχώρησε η Αίγινα από το πρωτάθλημα ήταν μια ομάδα που ήθελα να πάω. Θα κάνουμε μια... καινούρια αρχή και κάθε μας παιχνίδι πλέον θα έχει στόχο τη νίκη», είπε αρχικά στο Onsports.

Ο Παναγιώτης Σακόραφος για την ομάδα του Οδυσσέα Γλυφάδας είπε: «Είναι μια ομάδα με πολύ καλό υλικό. Θα το εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Αν τα κορίτσια παίξουν το ποδόσφαιρο που γνωρίζουν και δώσουν βάση στην προπόνηση είμαι αρκετά αισιόδοξος, γιατί είναι μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Με τα κορίτσια πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Γνωρίζω αρκετές παίκτριες, καθώς είχαμε συνεργαστεί και στην Αίγινα. Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να δέσουμε ως ομάδα και μαζί να κάνουμε μια νέα αρχή».

Ο νέος τεχνικός του Οδυσσέα Γλυφάδας για την απόκτηση ορισμένων παικτριών από την ομάδα της Αίγινας, δήλωσε: «Θα κοιτάξουμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Θα μιλήσουμε και με την Αίγινα, γιατί έχουμε ως στόχο να πάρουμε μια–δύο παίκτριες».

Ο έμπειρος τεχνικός συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που προέχει τώρα είναι η πολλή δουλειά. Από εκεί και πέρα, όλα θα βρεθούν. Έχουμε δίπλα μας έναν άξιο πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Παπακώστα, ο οποίος είναι ένα πολύ καλό στήριγμα για εμάς».

Τέλος, ο Παναγιώτης Σακόραφος τόνισε: «Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε στο Ρέθυμνο. Ελπίζω να κάνουμε μια καλή αρχή. Οι δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια είναι κάτι δύσκολο. Όμως, υπάρχει όρεξη και πιστεύω όλα να πάνε καλά αρκεί να το θέλουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα