Ροσέλ: «Δεν πωλείται η Μπαρτσελόνα»

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος δεν είναι προς πώληση, ενώ ταυτόχρονα κατέκρινε τις ομάδες που παραχωρούνται σε αλλοδαπούς ιδιοκτήτες.

Την άποψή του ότι ο ίδιος και η επιχειρηματική του ομάδα, δεν βλέπει την Μπαρτσελόνα ως επιχείρηση αλλά ως αίσθημα, εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ.

Η Μπαρτσελόνα όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Οσασούνα είναι οι ομάδες που ανήκουν ουσιαστικά στους οπαδούς τους και ο Ροσέλ μιλώντας κατά την διάρκεια συνάντησης στην Ζυρίχη τόνισε ότι η ομάδα του ακολουθεί το σωστό μοντέλο.

«Είναι κρίμα.

Δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει. Έτσι ανοίγει η αγορά. Στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν πωληθεί όλες οι ομάδες σε ξένους επιχειρηματίες και πλέον αυτοί στρέφονται στο δικό μας πρωτάθλημα. Συμβαίνει πολύ καιρό τώρα αυτό και δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι για αυτό», είπε αρχικά.

«Αρκετές από τις ομάδες βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση και δεν νομίζω ότι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Ίσως την επόμενη σεζόν να είναι στην δεύτερη ή την τρίτη κατηγορία, ή ακόμα χειρότερα να εξαφανιστούν», συνέχισε ο Ροσέλ.

«Η Μπαρτσελόνα για εμάς δεν είναι επιχείρηση. Είναι τρόπος ζωής και σκέψης. Είναι το αίσθημά μας. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα μπούμε σε συζητήσεις για την πώλησή της. Όσο θα είμαι εγώ πρόεδρος η ομάδα δεν θα πωληθεί», ξεκαθάρισε ο Ροσέλ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα