Ρονάλντο: «Μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα»

Την πεποίθησή του πως η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να φθάσει στην κατάκτηση και των τριών τίτλων που διεκδικεί τη φετινή σεζόν εφόσον συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας παράλληλα πως η Μπαρτσελόνα δεν ανησυχεί τη «βασίλισσα».

«Είναι σημαντικό που προηγούμαστε της Μπαρτσελόνα. Αυτό μας παρακινεί και μας δίνει δύναμη», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος super star στον ισπανικό Τύπο, προσθέτοντας για το «classico» της 11ης Δεκεμβρίου: «Δεν μας ανησυχεί η Μπαρτσελόνα και δεν θέλουμε να μιλάμε για ρεβάνς από τώρα, αφού υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος μέχρι να την αντιμετωπίσουμε».

Όσον αφορά στην Εθνική Πορτογαλίας η οποία εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, αλλά και την Ισπανία, υπογράμμισε: «Τα play off, ήταν μια πολύπλοκη διαδικασία. Η Βοσνία είναι καλή ομάδα και δεχτήκαμε αρκετή πίεση. Πετύχαμε όμως τον σκοπό μας και είμαστε στο Euro. Όσο για την Ισπανία που με ρωτάτε, όχι, δεν θέλω να κληρωθούμε μαζί τους στην πρώτη φάση. Προτιμώ να «βρεθούμε» αργότερα και στους ομίλους, να έχουμε πιο βατούς αντιπάλους».

Για την κατάσταση του και για τη χρυσή μπάλα που θα είναι υποψήφιος, ανέφερε: «Η χρυσή μπάλα, αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ, όντως, βρίσκομαι στην καλύτερή μου φόρμα. Και θέλω να συνεχίσω έτσι. Επίσης, και η Ρεάλ αυτή τη στιγμή είναι στην καλύτερή της κατάσταση από τότε που ήρθα. Το θέμα είναι να κερδίζουμε. Εάν δεν κερδίζεις, δεν πας προς το καλύτερο. Αν κερδίζουμε, τότε όλα θα γίνουν. Πάντως έτσι όπως παίζουμε, πάμε και για τους τρεις τίτλους που αγωνιζόμαστε».

Για το ερχόμενο παιχνίδι του «Μεστάγια» κόντρα στη Βαλένθια, ο Ρονάλντο κατέληξε: «Είναι μια αναμέτρηση στο Μεστάγια, άρα είναι πολύπλοκη. Πέρυσι βάλαμε έξι γκολ εκεί ,αλλά φέτος είναι διαφορετικά. Η Βαλένθια είναι καλύτερη από τότε και πρέπει να αποδώσουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε, αφού στόχος είναι να παραμείνουμε πρώτοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα