Ροναλντίνιο, Σισέ και πράσινες… καμήλες

Απομένουν λίγα 24ωρα για τη διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και μια… μυστήρια προσπάθεια μεταγραφολογίας, και δυσθεώρητων πριμ, έχει αποτρελάνει τους «πράσινους»!

Η… επικείμενη έλευση του Ροναλντίνιο, έχει κάνει τον κόσμο να παραμιλάει, το 1 εκατομμύριο πριμ, σε περίπτωση νίκης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε συνδυασμό με τις δύο προηγούμενες επί του ΠΑΟΚ

και της ΑΕΚ, ζαλίζει το μυαλό των ποδοσφαιριστών, και πάει… λέγοντας.

Μέσα σ’ όλα, βγήκε στη δημοσιότητα και το Πριγκιπικό έγγραφο με το οποίο ο Αλ Σαούντ ζήτησε από τους παίκτες του τριφυλλιού να νικήσουν τον Ολυμπιακό, αφήνοντας εμμέσως να φανεί η πρόθεσή του, για την χορήγηση πριμ, χωρίς ωστόσο αυτή τη φορά να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένο ποσό.

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός βέβαια, δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί τους, «επιτρέποντας» στον καθένα, να κάνει δηλώσεις, να λέει το μακρύ και το κοντό του και να τάζει λαγούς με πετραχήλια!
Κανένας δεν ενοχλείται με όλη την ιστορία; Με ποιο δικαίωμα μπορεί ο οποιοσδήποτε να δηλώνει πως θα φέρει στην ομάδα τον τάδε παίκτη, ή τον δείνα παράγοντα για να πλαισιώσει το Δ.Σ.;
Από ΠΟΥ, με ΠΟΙΟΝ τρόπο, ΠΩΣ, νομιμοποιείται να δηλώνονται τόσα και τόσα, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ μέσα από την εταιρεία, να ενοχλείται;

Είτε θέλουν κάποιοι, είτε όχι, ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξέλιξη, και ακόμα κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει, όσο καλές προθέσεις κι αν έχει, όσο θετική σκέψη κι αν κουβαλάει στο κεφάλι του, πως αυτή η διαδικασία θα έχει ευτυχή κατάληξη, για τα ενδιαφερόμενα μέρη.
Έχει μείνει στη λήθη το γεγονός, πως μετά τον Δεκέμβριο, τα ταμεία της ομάδας θα είναι άδεια και επομένως θα είναι αδύνατη η κάλυψη των τρεχουσών οικονομικών υποχρεώσεων.

Κι ενώ αυτό το έχουν λησμονήσει άπαντες, με τρόπο που αποπροσανατολίζει από τα προβλήματα που συσσωρεύονται και γιγαντώνονται μέρα με τη μέρα, κάποιοι άλλοι ασχολούνται με τον Ροναλντίνιο που έρχεται, τον Σισέ που θα αποκτηθεί άμεσα εάν τον ζητήσει πίσω ο Φερέιρα, και με… πράσινα άλογα. Ή μάλλον με… πράσινες καμήλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα