Πυρσός Γρεβενών-Αλεξάνδρεια 0-0

20:56 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στα Γρεβενά, ανάμεσα στον Πυρσό και την Αλεξάνδρεια, ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία ομάδα.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με την Αλεξάνδρεια να παρουσιάζεται καλύτερη στο πρώτο μέρος. Μάλιστα, στο 37’ ο Χαλβατζής βρέθηκε απέναντι από τον Αλυσσανδράτο, αλλά αστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος ο Πυρσός ήταν αυτός που ανέβασε στροφές κι έχασε αρκετές ευκαιρίες να βάλει γκολ. Στο 58’ και το 78’ο Παπαδόπουλος με σουτ δεν μπόρεσε να

βρει δίχτυα, ενώ στο 84’ η προσπάθεια του Τζερεμέ πέρασε δίπλα από την εστία της Αλεξάνδρειας. Στο 88’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Χαραλαμπίδη με δεύτερη κίτρινη.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αλυσσανδράτος, Γεωργίου (46΄Τζερεμές), Κυριακίδης, Αλεξανδρής, Κοτσαντίσογλου, Χαραλαμπίδης, Μπλάντος, Μπόζιαρης (86’ Μπόλος), Παπαδόπουλος, Γκέτσιος, Δρομπούρας (78’ Σούλας)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ιτούδης, Πατρίκας, Παπαδόπουλος, Αντάμης (73’ Μαγκλάρας), Μπενίσκος (47’ Θαμνίδης), Αβραμόπουλος, Αβραμίδης, Αγγελάκης (58’ Τσαλώνης), Πήχας, Χαλβατζής

Keywords
Τυχαία Θέματα