Ψυλλάκης: «Η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός»

Ο επικεφαλής της κίνησης του ΑΟΧ, Νότης Ψυλλάκης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό των Χανίων για την κλήρωση της football league 2 και τους στόχους της ομάδας.

Παράλληλα, με δηλώσεις του στον Χανιά ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε και στο φλέγον θέμα των μετακινήσεων των ομάδων, που τα έξοδά τους δεν θα τα καλύψει η διοργανώτρια αρχή.

Διαβάστε τις δηλώσεις

του Νότη Ψυλλάκη, όπως φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα athlitiko.gr:

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος: «Βολεύει που θα δίνουμε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, εναλλάξ. Εμείς θέλαμε να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Όλα τα ματς είναι στο πρόγραμμα. Έχουμε μια δοκιμασία, στην οποία πρέπει να αντεπεξέλθουμε».

Για τον στόχο της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα: «Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο θα έχει και παρόν και μέλλον. Για το λόγο αυτό δεν κάναμε το καλοκαίρι μεταγραφές "λεγεωνάριων" και παικτών που θα βγουν στη...σύνταξη, αλλά παικτών μικρότερης ηλικίας με όρεξη και κίνητρο. Η άνοδος λοιπόν δεν είναι αυτοσκοπός».

Για το ζήτημα των μετακινήσεων των ομάδων: «Εμείς και κάποιες άλλες ομάδες, όπως ο Ρούβας θέσαμε θέμα μετακινήσεων. Δεν έχει υπάρξει πάντως καμία συγκεκριμένη απόφαση εκ μέρους της Λίγκας. Επίσης, ο ΟΠΑΠ δεν έχει δώσει καμία θετική απάντηση μέχρι στιγμής. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε και προς αυτή την κατεύθυνση. Το πρωτάθλημα πάντως δεν γίνεται επί ίσοις όροις. Εμείς για παράδειγμα έχουμε πολύ περισσότερες μετακινήσεις και σαφώς μεγαλύτερα έξοδα, από τις ομάδες του κέντρου».

Για το μέλλον της ομάδας σε διοικητικό επίπεδο: «Έχουμε ξεκινήσει μια δύσκολη προσπάθεια από το καλοκαίρι. Πέραν των δικών μας δυνάμεων, είχαμε λάβει κάποιες υποσχέσεις για οικονομική στήριξη, οι οποίες δεν τηρήθηκαν μέχρι στιγμής. Δεν υποστείλαμε πάντως τη σημαία της ομάδας. Συνεχίζουμε...».

Keywords
Τυχαία Θέματα