Πρώτο ματς για την ΑΕ Ποντίων στο Καυταντζόγλειο

Η σημερινή (23/1, 17.00) αναμέτρηση της ΑΕ Ποντίων με τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο Καυταντζόγλειο είναι η πρώτη για την ομάδα της Κατερίνης στην εν λόγω έδρα, στο πλαίσιο της επικείμενης συγχώνευσης με τον Ηρακλή.

Στο ματς της ΑΕ Ποντίων με τον Τηλυκράτη το «παρών» αναμένεται αν δώσουν αρκετοί φίλοι του «κυανόλευκων», προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών. Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία τόσο για τις διοικητικές εξελίξεις που βρίσκονται σε καλό δρόμο όσο και για το διπλό που πήραν εύκολα επί του τελευταίου Αετού.

Ο τεχνικός της ομάδας, Λεωνίδας Μπίλης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ να σημειώσουμε ότι ο Έλληνας προπονητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα, στην οποία ξεκίνησε τη φετινή σεζόν.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας, ο οποίος πραγματοποιεί μια αξιόλογη φετινή πορεία, θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Παπανίκου, ωστόσο υπάρχουν αρκετές λύσεις για τον τεχνικό, Ανδρέα Παντζιαρά, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του και τους νεοαποκτηθέντες Κόκκαλη, Νάκου και Καραγιαννίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα