Πρώτο δείγμα, ...θετικό!

To Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα 8x8 Nescafe Frappe Students Cup έδωσε το έναυσμα και έτσι είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις την προηγούμενη βδομάδα και στην Αθήνα!

Πριν φτάσουμε όμως εκεί να αναφέρουμε πως ο Βόλος βρίσκεται ήδη στην 3η αγωνιστική και η Θεσσαλονίκη επίσης ξεκίνησε την 1η αγωνιστική! Οι υπόλοιπες πόλεις ξεκινούν

σταδιακά μέχρι την 1η βδομάδα του Μαρτίου, αλλα μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας θα έχει πλήρη ενημέρωση και το σύστημα αποτελεσμάτων / βαθμολογιών του www.studentscup.gr που προς το παρόν είναι ενημερωμένο μόνο με την Αθήνα. Ο Nescafe Frappe ήδη στις ομάδες που αγωνίστηκαν μοίρασε καπελάκια jockey και είναι σίγουρο πως σε όλη την διάρκεια της σεζόν θα αποτελεί έναν από τους ...πρωταγωνιστές του θεσμού!

Εκεί λοιπόν, πραγματοποιήθηκαν κάποια εξαιρετικά παιχνίδια, όπως το ισόπαλο 5-5 ανάμεσα σε Beauty Free και Θλίβερπουλ με την δεύτερη να επανέρχεται στο β ημίχρονο από το 5-0... Η Beauty Free που είναι από τις λίγες ομάδες που πρόλαβαν να παίξουν 2 αγώνες, επικράτησαν στην 2η αγωνιστική των Ξεμωραμένων Παρθένων με σκορ 8-7 μετά από ανατροπή από 5-7 στα τελευταία λεπτά, δείχνοντας πως έμαθαν από το πάθημα του 1ου αγώνα. Επίσης η Ρεάλ Λαμπατέρ ήταν ασταμάτητη με 15 γκολ απέναντι στην Ναύπακτο FC που όμως αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις και με έναν παίχτη λιγότερο για 20 περίπου λεπτά καθώς συνέβη τραυματισμός (ευτυχώς όχι σοβαρός) αλλά δεν είχε αντικαταστάτη. Το Peristeri FC μετά την ήττα – σοκ με 10-2 του πρώτου αγώνα από την Ένωση Καφενείων FC, επικράτησε στην 2η αγωνιστική των Καρυδάτων και συνήλθε γρήγορα... Αντίστροφα, στον ΙΗ όμιλο οι Sweethearts μετά τη νίκη επί της Atlantis με 4-3 ηττήθηκαν από τους Κουφούς Αετούς που έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία και αν συνεχίσουν με αυτό το υπερπλήρες ρόστερ των 14 (!) παιχτών, τότε βάζουν από την αρχή υποψηφιότητα για μία θέση στα play offs και γιατί όχι ακόμα παραπέρα. Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Παπαθεοδώρου, μετά το τέλος του παιχνιδιού, σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την απόδοση της ομάδας του, απάντησε: «Η ομάδα παίζει μαζί πολλά χρόνια και γνωριζόμαστε μέσα στο γήπεδο από το 1ο έτος των σπουδών μας. Δεν παίζουμε όλοι σε ομάδες αυτή τη στιγμή, όμως τουλάχιστον 7-8 παίχτες από το σημερινό ρόστερ παίζουμε μαζί από το 2008, οπότε και περάσαμε στο ΤΕΙ Μηχανολογίας». Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα και του Μπάμπη του Φλού(φλη) που σάρωσε με 6-0 τους Ηλεκτρονικ-άριους. Στα αξιοσημείωτα και το πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι σε διακύμανση σκορ ανάμεσα σε Βρωμύλους και Δόξα τω Θεώ με τους δεύτερους να υπερισχύουν τελικά με σκορ 6-4 και να αφήνουν πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Ωστόσο, παρά την έναρξη των αγώνων, ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! Έτσι μέσα στις επόμενες 2-3 βδομάδες μπορούν ακόμα οι ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή καθώς θα δημιουργηθούν και επιπλέον όμιλοι. Το (κεντρικό) τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 69.8.69.40000 αλλά πολύ πλούσιο είναι και το υλικό που μπορείτε να εντοπίσετε και στο www.studentscup.gr. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πόλεις που συμμετ

Keywords
Τυχαία Θέματα