«Πρώτη» για Ντεσπέιν

23:51 3/1/2012 - Πηγή: OnSports

Την πρώτη του εμφάνιση στη φετινή σεζόν θα κάνει ο Κουβανός ακραίος κόντρα στον Παμβοχαϊκό.

Τη βοήθεια του Ρολάντο Ντεσπέιν, του οποίου η τιμωρία έληξε με την έλευση του 2012, θα έχει για πρώτη φορά φέτος ο Ηρακλής, στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παμβοχαϊκό (4/1, 18.00, Novasports).

Μετά την εξάμηνη απουσία του από τα γήπεδα, ο Κουβανός ακραίος απέκτησε το δικαίωμα να μπει ξανά

στα τάραφλεξ του ελληνικού πρωταθλήματος, αυτή τη φορά με τη φανέλα του «Γηραιού».
Ο Σωτήρης Δρίκος μπορεί να υπολογίζει στον περσινό MVP των τελικών, όχι όμως και στον τραυματία Κώστα Προύσαλη.

«Είναι μια δύσκολη χρονικά συγκυρία, αφού έφυγε ένας βασικός παίκτης, μας λείπει ο Προύσαλης και πρέπει να μπει στην ομάδα ένας νέος παίκτης. Ο Ρολάντο είναι σε καλή κατάσταση, αλλά λογικό είναι να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής», είπε ο Σωτήρης Δρίκος και συνέχισε: «Ο Ηρακλής έχει όμως το υλικό για να ανταπεξέλθει σ' αυτές τις δύσκολες συνθήκες και να πετύχει αυτό που έχει θέσει ως στόχο».

Στον Παμβοχαϊκό, που ταξιδεύει για πρώτη φορά φέτος στην Θεσσαλονίκη, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, αν και ο Νίκος Ζαλμάς δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το... άγνωστο του αντιπάλου.

«Παίζουμε ουσιαστικά με μια άγνωστη σχετικά ομάδα κι αυτό είναι ένα πρόβλημα αφού δεν ξέρουμε τι σχήμα θα έχει», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι εμείς είμαστε σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά θέλω να δω όντως την ομάδα μου να αντιδρά και να παίζει καλύτερα απέναντι σε έναν ακόμη πιο δυνατό αντίπαλο. Θέλω να δω τις αντοχές μας σε διαφόρων ειδών τακτικές που θα χρειαστεί να βγάλουμε για να κρατηθούμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα