Προπόνηση ενόψει Ούνιξ για Παναθηναϊκό στα Ιλίσια (photos)

Σε δυνατή προπόνηση, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης στο Καζάν με την Ούνιξ, εξελίχθηκε για τον Παναθηναϊκό η αναμέτρησή του στα Ιλίσια.

Με ατού την άμυνα και κυριαρχώντας απόλυτα στην επανάληψη, οι πρωταθλητές Ευρώπης έφθασαν σε άνετη νίκη επί του Ηλυσιακού με 90-58 και πλέον στρέφουν εξολοκλήρου την προσοχή τους στον «τελικό» με τους Ρώσους, στον οποίο θα παιχθεί η πρωτιά του ομίλου και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρουσίασαν πολυφωνία στο σκοράρισμα, έχοντας

αρκετούς παίκτες σε καλή ημέρα. Ο Ντέιβιντ Λόγκαν, ο Ίαν Βουγικούκας και ο Νικ Καλάθης ήταν εξαιρετικοί, δίνοντας σημαντικές λύσεις στην επίθεση, ενώ από εκεί και πέρα πολύ καλή ήταν και η απόδοση των Γιασικεβίτσιους και Περπέρογλου. Το παιχνίδι εξελίχθηκε τόσο εύκολα για τον Παναθηναϊκό που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρήκε μέχρι και την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ελάχιστα το Δημήτρη Διαμαντίδη, ξεκουράζοντάς τον εν όψει Καζάν.

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φρόντισε να μπει δυνατά στο παρκέ και να μη δώσει το παραμικρό δικαίωμα στον Ηλυσιακό. Με βασικό «όπλο» την πολύ καλή άμυνα και τον Ντέιβιντ Λόγκαν να βρίσκει λύσεις από την περιφέρεια, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 22-14 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στη δεύτερη περίοδο. Παρουσιάζοντας την ίδια συνέπεια στην άμυνα, έκλεισαν τους διαδρόμους προς το καλάθι στους παίκτες του Ηλυσιακού, ενώ παράλληλα με την τριάδα των Γιασικεβίτσιους, Περπέρογλου και Νικ Καλάθη να οδηγεί στο σκοράρισμα προηγήθηκαν με 39-24, τρία λεπτά πριν από το φινάλε του ημιχρόνου. Με εξαίρεση το Χάρντινγκ Νάνα, το συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη δεν είχε λύσεις στο σκοράρισμα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα προηγήθηκε με 44-35 στο ημίχρονο.

Θυμηθείτε την εξέλιξή της μέσα από το liveαπό το Onsports.

Keywords
Τυχαία Θέματα