Προετοιμασία Ρόμπλες ενόψει Λονδίνου

Ο Ντάιρον Ρόμπλες έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στην πλάτη, ο οποίος του στέρησε τη δυνατότητα συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης τον περασμένο μήνα και ξεκινά άμεσα την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Αισθάνομαι απόλυτα καλά μετά τον τραυματισμό μου και θα ξεκινήσω κανονικά την προετοιμασία μου στο Γκουαγιακίλ του Ισημερινού για τις ερχόμενες δύο εβδομάδες, ώστε να βελτιώσω

τη τεχνική μου», δήλωσε ο χρυσός ολυμπιονίκης του Πεκίνου στα 110μ. εμπόδια.

«Μετά τον τραυματισμό μου στην Ευρώπη, επέστρεψα στην Κούβα για θεραπεία και ήδη έχω ξεκινήσει ελαφρές προπονήσεις με τον προπονητή μου Σαντιάγκο Αντούνεζ, αλλά δεν φορτσάρω ακόμη», είπε ο 25χρονος κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 110μ. εμπόδια (12.87).

Μετά την επιστροφή του από τον Ισημερινό ο Ρόμπλες έχει προγραμματίσει να πάρει μέρος σε αρκετά μίτινγκ. Την 1η Μαρτίου στη Μαρτινίκα (Γαλλικές Αντίλλες), στις 12 Μαΐου στο Πονσέ (Πουέρτο Ρίκο), στις 27 του ίδιου μήνα στη Αβάνα, στις 2 Ιουνίου ατη Γιουτζίν των ΗΠΑ, στις 9 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη, ενώ στη συνέχεια θα πάρει το δρόμο για την Ευρώπη, όπου θα συνεχίσει τους αγώνες του και θα προετοιμάζεται για το Λονδίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα