Πρόμπιερζ: «Ο Άρης επιβάλλεται να νικά!» (video)

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως προπονητής του Άρη παραχώρησε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, τονίζοντας πως η νίκη είναι υποχρέωση των «κίτρινων» σε κάθε αγώνα.

Ο Πολωνός τεχνικός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη νέα πρόκληση της καριέρας του, στις φιλοδοξίες του με τους «κίτρινους», στον ερχόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, αλλά και στις πρώτες εντυπώσεις

του από τη Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτοντας πως μέσα στις προθέσεις του είναι να επιβάλλει σε όλους στην ομάδα να μάθουν ελληνικά! Παράλληλα σχολίασε τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και την Εθνική, στέλνοντας το μήνυμά του στους φίλους της νέας του ομάδας!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίχαλ Πρόμπιερζ:

«Τις πρώτες μέρες είχαμε πάρα πολύ δουλειά και τα μοναδικά πράγματα που κατάφερα να δω είναι το γήπεδο, το προπονητικό κέντρο στο Ρύσιο και το ξενοδοχείο.
Στην αρχή που δέχτηκα την πρόταση του ΑΡΗ είχα στο μυαλό μου τον αριθμό των παικτών που είχαν παίξει με τη Γιαγκελόνια και είδα πόσοι νέοι παίκτες προστέθηκαν στην ομάδα και σκέφτηκα πως θα καταφέρουμε να τα διαχειριστούμε. Αρχικά ένιωσα έκπληξη και η πρώτη σκέψη μου ήταν πως θα καταφέρουμε να μειώσουμε τον αριθμό των παικτών. Έχουμε παίκτες με πολύ καλή ποιότητα. Το Φατί τον γνώριζα από τη Μπουλόν αλλά και όταν έπαιζε στη Ρόμα.
Θα πρέπει αρχικά να τους ωθήσω και για τη δουλειά που πρέπει να γίνει και για να μπορέσω να περάσω στους παίκτες τη δικιά μου φιλοσοφία. Σε κάθε ομάδα θέλω να εργάζομαι με παίκτες που ξέρουν ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν έρθουν σε εμένα για όποιο πρόβλημα τους απασχολεί. Είμαι διατεθειμένος όταν τα δίνει όλα για την ομάδα να τον βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ. Αν κάποιος δεν τα δίνει όλα για την ομάδα τότε θα έχει πρόβλημα μαζί μου», ήταν αρχικά τα λόγια του πολωνού τεχνικού, συμπληρώνοντας:

«Πρέπει όλοι να μάθουμε ελληνικά»

Για τα ζητήματα πειθαρχίας: «Δε θέλω να πω για άλλους προπονητές τι προβλήματα αντιμετωπίζανε. Είναι προσωπική μου αρχή να μη μιλάω για άλλους προπονητές. Εγώ αρκούμαι στο να γνωρίζω τι γίνεται στη δικιά μου την ομάδα. Άποψή μου είναι ότι πειθαρχία πρέπει να υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο αλλά και έξω από αυτόν. Επειδή υπάρχουν αρκετοί ξένοι παίκτες και εμείς είμαστε νέοι στην ομάδα θα προσπαθήσουμε να μάθουμε όλοι ελληνικά και να συνεννοούμαστε όλοι στα ελληνικά. Ήρθαμε στην Ελλάδα να δουλέψουμε και πρέπει να μιλάμε όλοι Ελληνικά. Αφορά όλους τους τομείς. Για τους παίκτες είναι ευκολότερο να επικοινωνούνε με μία μόνο γλώσσα. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να το καταφέρουμε σε ένα μήνα μέσα…
Πολύ βασικό για μένα είναι να προσέχω τους νεαρούς παίκτες ώστε να μπορεί να πάρει ο καθένας την ευκαιρία που του αρμόζει. Όταν βλέπω ότι ένας παίκτης εργάζεται σωστά και σκληρά τότε θα του δοθούν οι ευκαιρίες που του αρμόζουν».

«Η ομάδα θα μάχεται 90 λεπτά»

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο κόσμος περιμένει 7 αγωνιστικές μία νίκη, μπορώ να τον καταλάβω πολύ καλά και ο ΑΡΗΣ επιβάλλεται να κερδίσει. Δεν έχω φόβο και ενδοιασμό έστω και μετά από

Keywords
Τυχαία Θέματα