Πρόμπιερζ: «Να φέρω τίτλο στον Άρη»!

Πίστωση χρόνου από τους φίλους του Άρη ώστε δίνοντας τα πάντα για την ομάδα, να την οδηγήσει εκεί που της αξίζει, ζήτησε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, τονίζοντας πως οι «κίτρινοι» πρέπει να γίνουν μια οικογένεια.

{textlink02}

«Ξέρω ότι ο τελευταίος τίτλος είναι το 1970 και ελπίζω να είμαι εγώ αυτός που θα φέρει τίτλο στην ομάδα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Πολωνού τεχνικού στον αέρα του «ΑΡΗΣ FM», όπου δεν παρέλειψε να μιλήσει για όλους και για όλα («Πάντοτε θεωρώ ωραία στιγμή να μιλάς για το ποδόσφαιρο και γι' αυτό είμαι εδώ. Και είναι και μια ευκαιρία

να με γνωρίσετε καλύτερα και την άποψή μου για το ποδόσφαιρο», υποστήριξε), κάνοντας αναφορά στον Μουρίνιο, αλλά και στον Αϊνστάιν!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίχαλ Πρόμπιερζ:

Για τον κόσμο της ομάδας, τι έχει μάθει και πως βιώνει ο ίδιος την παρουσία τους: «Αν ο σύλλογος δεν είχε πρόβλημα, δεν θα βρισκόμουν εδώ. Το διάστημα που είμαι εδώ και παρατήρησα κάποια πράγματα, ένα που μου έκανε εντύπωση είναι το μεγάλο ρόστερ, από 37 παίκτες. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις με τόσους παίκτες και δεν μπορείς να φτιάξεις καλό κλίμα, αφού έχεις περισσότερους ανικανοποίητους παρά ικανοποιημένους. Πρέπει να παρθούν δύσκολες αποφάσεις κάποια στιγμή, γιατί αυτό αφορά και τους ανθρώπους του Άρη».

«Να γίνουμε οικογένεια»

«Θα πρέπει να γίνουμε όλοι μια οικογένεια, όπου ο καθένας θα μάχεται για τον άλλον και για τους φιλάθλους και όχι μόνο για τον εαυτό του. Έτσι όπως είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, σου δίνει μια ώθηση παραπάνω, σε οδηγεί σε μεγαλύτερη προσπάθεια... Ελπίζω με τον Παναθηναϊκό να μην είναι άδειο το γήπεδο. Ξέρω ότι είμαστε χαμηλά, αλλά η ομάδα χρειάζεται την στήριξη. Βρέθηκα δύο φορές εδώ. Την πρώτη φορά ως αντίπαλος και τη δεύτερη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Δεν είχα κανέναν φόβο, γιατί γνώριζα ότι το κοινό εδώ είναι ενθουσιώδες και το είδα όταν ήμασταν πίσω με 0-2. Δεν ήταν αρκετό όμως γιατί δεν πετύχαμε τρίτο γκολ και δεν γυρίσαμε το παιχνίδι. Δεν είχαμε τους φιλάθλους στα δύο τελευταία παιχνίδια, αφού παίζαμε εκτός έδρας. Ελπίζω να σας ικανοποιήσουμε περισσότερο από εδώ και πέρα. Δεν νιώθω πίεση από τις φιλοδοξίες του κόσμου. Θα δώσω τα πάντα για τον Άρη και θα προσπαθήσω να φέρω τον Άρη εκεί που του αρμόζει κανονικά».

Ερωτηθείς για το αν έχει ενημερωθεί για το πως έχει φτάσει η ομάδα σε αυτό σημείο, πως… σώθηκε τα περασμένα χρόνια και επιβίωσε: «Συγκεκριμένα την Πέμπτη πήραμε όλοι κάποια βιβλία με την ιστορία του Άρη. Γνώριζα κάποια πράγματα όπως ότι ο Άρης διοικείται από τον λαό του. Επειδή υπάρχει αυτή η δεδομένη κατάσταση, θα πρέπει και η ομάδα να είναι μια οικογένεια.
Προς αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουμε, γιατί μας λείπουν αρκετά πράγματα. Εγώ έχω έρθει εδώ σαν προπονητής και θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια ομάδα που θα αφήσει όλους ικανοποιημένους και ελπίζω να έχουμε και τα θετικά αποτελέσματα».


Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Το πρώτο που είδα ήταν το πρόγραμμα. Είχαμε Ολυμπιακό, δύο εκτός έδρας, και μετά τον Παναθην

Keywords
Τυχαία Θέματα