Πρεμιέρα με ήττα για Εθνική Γυναικών

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Εθνική Γυναικών από την αντίστοιχη της Πολωνίας στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Euro 2013.

Οι παίκτριες του Βαγγέλη Κουτσάκη, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη παρά την καλή τους παρουσία απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα της Πολωνίας.

Πρωταγωνίστρια για τις νικήτριες, ήταν η Άννα Ζελάσκο η οποία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ελληνικής ομάδας δύο φορές και καθόρισε τη μοίρα του παιχνιδιού. Το πρώτο γκολ

για την Πολωνία ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με πέναλτι, ενώ το δεύτερο σημειώθηκε στο 49’ και «κλείδωσε» την νίκη της.

Η Εθνική πλέον έχει μπροστά της την αναμέτρηση με τα Σκόπια, εκτός έδρας, στις 26 Οκτωβρίου όπου θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να έχει καλύτερη τύχη στον πρώτο προκριματικό όμιλο του Euro 2013.

Πολωνία: Γιανκόβσκα- Στόμπα, Λέζνικ, Μίκα, Τσούντζικ, Ζελάσκο, Πάβλακ, Σάλατα (70' Μπάλτσερζακ), Σιβίνσκα, Βίντσο (87' Σζνιρόβσκα).

Ελλάδα: Χαραλαμπίδου- Ξέρα, Παπαδοπούλου Δ., Αδαμάκη (56' Παντελιάδου), Σιδηρά, Μοσκοφίδου (85' Μιχαλακίδη), Χατζηγιαννίδου, Παπαδοπούλου Α. (66' Κακαμπούκη), Κυδωνάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα