Πρεμιέρα με γλυκόπικρη γεύση για τους Νέους

19:53 3/7/2012 - Πηγή: OnSports

Γλυκόπικρη ήταν η γεύση που άφησε η Εθνική μας ομάδα των Νέων στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-19 στην Εσθονία, καθώς πληρώνοντας το κακό πρώτο ημίχρονο, γνώρισε την ήττα από το φαβορί της διοργάνωσης, Ισπανία με 2-1. Αντεπίθεση διαρκείας από το «γαλανόλευκο» αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Διαμαντάκο στο 66΄ και πλέον θα παίξει την πρόκριση στα ημιτελικά με διοργανωτές και Πορτογάλους.

Με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο βγήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, βάζοντας το… ποδαράκι τους ώστε

η αναμέτρηση να θυμίζει περισσότερο τένις! Πάνω – κάτω η μπάλα και εξαιρετικός ρυθμός, προϊδέασαν για πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Τσάνα κοίταξαν στα μάτια τους μικρούς «φούριας ρόχας» οι οποίοι βαδίζουν στα χνάρια των αντρών, έχοντας κατακτήσει ό,τι έχει περάσει στο διάβα τους, ωστόσο όσο «έγραφε» το χρονόμετρο οι Ισπανοί ανέβαζαν το φερμουάρ, τσεπώνοντας τα κλειδιά της αναμέτρησης!

Από τη στιγμή μάλιστα που ο Γιαννιώτας δεν τα «έκλεψε» στο 27΄, ο Ροντρίγκεζ τρία λεπτά αργότερα μετουσίωσε σε τίναγμα των διχτύων του Καπίνο την ωραία ομαδική προσπάθεια της Ισπανίας.

Σαν να μην έφθανε αυτό, η Εθνική μας πήγε στα αποδυτήρια και με δεύτερο γκολ στην πλάτη, πληρώνοντας μία ακόμα ολιγωρία της άμυνάς της μετά από κόρνερ του Ντελοφέου και κεφαλιά πάσα του Χουάνμι, επιτρέποντας στον Οσέντε να στείλει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του πορτιέρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος μόλις είχε πραγματοποιήσει έξοδο… Σαββατόβραδου!

Σε λίγο περισσότερα...

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης:

{coveritlive}32b404ee60{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα