Ποτουρίδης: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Ο Γιάννης Ποτουρίδης υποστήριξε πως η Εθνική ομάδα των Ελπίδων πλήρωσε τα λάθη της απέναντι στην Γερμανία και για αυτό δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς που έγινε στην Τρίπολη την Παρασκευή (11/11).

«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, μας βγήκαν όσα κάνουμε στις προπονήσεις και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε όμως λάθη που μας κόστισαν. Ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Γερμανία, τα λάθη πληρώνονται και αυτό συνέβη με εμάς χθες, για αυτό χάσαμε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού

στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Ποτουρίδης, πρόσθεσε: «Δε φάνηκε μεγάλη διαφορά ετοιμότητας μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων. Σίγουρα έχουν περισσότερη εμπειρία, για αυτό και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη».

Για την συνέχεια της Εθνικής Ελπίδων, επισήμανε: «Σίγουρα εμείς πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δούμε τι δεν κάναμε σωστά και να μην το επαναλάβουμε στα επόμενα παιχνίδια έτσι ώστε να πάρουμε τις νίκες και να δούμε αν μπορούμε να προκριθούμε ως καλύτερη δεύτεροι».

Για το γεγονός ότι οι Έλληνες παίκτες δεν παίρνουν πολλές ευκαιρίες, σχολίασε: «Δεν παίρνουμε πολλές ευκαιρίες αλλά δε σταματάμε εκεί, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και όταν ερχόμαστε στην Εθνική θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να δείξουμε ότι έχουμε κάνει την δουλειά που πρέπει».

Σε ερώτηση για το αν η κρίση θα δώσει τις ευκαιρίες, τόνισε: «Σιγά-σιγά και οι μικρότεροι παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες και πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να τις εκμεταλλευτούμε».

Για την πορεία του στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Τώρα είμαστε στην Εθνική Ελλάδας και κοιτάμε μόνο την Εθνική. Είμαστε μια οικογένεια. Όταν επιστρέφουμε στις ομάδες μας, τότε μας απασχολούν το τι θα κάνουμε με αυτές».

Ενώ για το αν βλέπει ανοικτή την πόρτα της ομάδας των Ανδρών, υποστήριξε: «Φυσικά και μας ενδιαφέρει, βλέπουμε ότι έχει μια εξαιρετική πορεία η Εθνική και το θετικό είναι ότι ο κ. Σάντος δεν έχει κολλήματα με τις ηλικίες των παικτών. Αυτό σου δίνει το κίνητρο να δουλέψεις για να φτάσεις όσο πιο ψηλά γίνεται».

Τέλος, ο Γιάννης Ποτουρίδης, σχολίασε: «Πιστεύω πως όλα τα παιδιά έχουν όνειρο να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, όπως κι εγώ θέλω να φτάσω όσο το δυνατό ψηλότερα με την ομάδα μου και με την Εθνική Ελλάδας».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα