Πλεονέκτημα για Κάρντιναλς

Οι Σέιντ Λούις Κάρντιναλς συνέτριψαν με 12-3 τους Μιλγουόκι Μπρούερς και ισοφάρισαν σε 1-1 την τελική σειρά της National League, πριν αρχίσουν οι εντός έδρας αγώνες τους.

Ο αρχικός pitcher των Μπρούερς, Shane Marcum, τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον Albert Pujols και αντικαταστάθηκε πρόωρα στο τέταρτο inning. Άλλωστε, ο first baseman, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 4/5 hits πέτυχε διπλό home run στο πρώτο inning και

πρόσθεσε δύο ακόμα RBIs στο τρίτο. Στο τέταρτο κομμάτι της αναμέτρησης, ο Richie Weeks μείωσε σε 5-2 με διπλό home run, αλλά ο Pujols συνέχισε το σερί του μέχρι το 7-2 του πέμπτου inning.

Το σκορ πήρε τεράστιες διαστάσεις στο έβδομο inning, αφού οι εναλλακτικές λύσεις στο βουναλάκι δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τους hitters των Cards. Μοιραία, για τους γηπεδούχους το σκορ είχε φθάσει στο 11-2, πριν σημειώσει home run ο Prince Fielder. Ωστόσο, ούτε αυτό έμεινε… αναπάντητο, αφού ο David Freese σημείωσε ατομικό χτύπημα εκτός αγωνιστικού χώρου στο ένατο και τελευταίο κομμάτι του ματς.

Ακολουθεί μία μέρα χωρίς ματς και στην συνέχεια τρία διαδοχικά παιχνίδια στο Busch Stadium του Σέιντ Λούις. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι Κάρντιναλς έχουν ευκαιρία πρόκρισης με τρεις εντός έδρας νίκες, αλλά ο σύλλογος του Μιλγουόκι θα προσπαθήσει να επαναφέρει την σειρά στο Miller Park και να φθάσει στο φετινό World Series.

Keywords
Τυχαία Θέματα