Πήρε ό,τι άξιζε!

Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό δεν σηκώνει σοβαρές αναλύσεις. Η μία ομάδα τα έδωσε όλα για να μη χάσει και η άλλη ό,τι λιγότερο είχε, για να πάρει έστω την ισοπαλία!

Η ομάδα του Κωστένογλου μπήκε στο γήπεδο για να δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα και ο Θρύλος για να βγάλει την... υποχρέωση και να ασχοληθεί με τη Ντόρτμουντ.

Σε τέτοια παιχνίδια, το κίνητρο παίζει πάντα τον πρώτο ρόλο. Το ξέραμε από πριν ότι όποιος και να κερδίσει,

πρωτάθλημα δεν παίρνει. Εκείνο που περίμεναν οι περισσότεροι ήταν ότι ο Ολυμπιακός θα αποδείξει την ανωτερότητά του. Πώς να το κάνεις, όμως, όταν δεν βάζεις τα πόδια σου στη φωτιά;

Οι γηπεδούχοι έκαναν περισσότερα τάκλιν από... πάσες και οι παίκτες του Ολυμπιακού τις περισσότερες φορές σήκωναν τα πόδια τους για να μη χτυπήσουν!

Την πιο σωστή δήλωση την έκανε ο Τζιμπούρ που για μένα ήταν ένας από τους ελάχιστους που πάλεψαν! «Δεν είχαμε πάθος» είπε ο «τρομοκράτης» και δεν χρειαζόταν να προσθέσει τίποτα περισσότερο! Ούτε πάθος, ούτε ρυθμό, ούτε διάθεση δεν είχε ο Ολυμπιακός…

Ασφαλώς και φέρει ευθύνη ο Βαλβέρδε όχι για τις επιλογές του, αλλά για το ότι δεν κατάφερε να πείσει τους παίκτες του ότι το 6-0 του «Καραϊσκάκη» ανήκει στο παρελθόν, όπως, επίσης, και στο ότι μέχρι το ΟΑΚΑ δεν υπάρχει… Ντόρτμουντ!

Όταν ο ίδιος κάθεται δύο ώρα στο βίντεο μία μέρα πριν τον αγώνα του ΟΑΚΑ για να δει τους Γερμανούς, πάει να πει ότι πολύ απλά και το δικό του μυαλό εκεί είναι! Έτσι, όμως, δεν κερδίζεις ντέρμπι! Ασφαλώς και ήταν ντέρμπι το χθεσινό ματς και το λέω για ορισμένους που το αντιμετώπισαν αλαζονικά πριν τη σέντρα. Πάντα αυτά τα ματς είναι ντέρμπι σε όποια κατάσταση είναι οι δύο ομάδες πριν τη σέντρα!

Η ΑΕΚ μέχρι εκεί μπορεί! Να «σκοτωθεί» για να πάρει τον έναν βαθμό! Ξέρετε ποια είναι η διαφορά; Ο Κωστένογλου δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο γιατί οι παίκτες του δεν… είχαν να το δώσουν! Τρεις αναγκαστικές αλλαγές έκανε, επειδή οι «κιτρινόμαυροι» απέδωσαν στο 100%! Ο Ολυμπιακός; Μάλλον... τίποτα! Ή με σβηστές τις μηχανές για να είμαι δίκαιος.

Έκανε μια σούπερ κούρσα ο Μιραλάς, έβαλε ένα απίθανο γκολ και… τέλος! Ούτε τρεις σωστές πάσες δεν μπορούσαν να αλλάξουν! Πώς να κερδίσεις έτσι; Πλάκα κάνουμε; Όσο για το γκολ της ισοφάρισης; Ο Κάλα ακόμη κερδίζει κόντρες και ο Αβραάμ όταν βρέθηκε μπροστά του τον τράβηξε... φωτογραφία να σκοράρει! Έλεος!

Όσο για τον Κωνσταντινέα, ασφαλώς και επηρέασε το αποτέλεσμα! Όχι, όμως, υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας, όπως κάποιοι θέλουν να λένε, αλλά επειδή δεν επέτρεψε να παιχθεί ποδόσφαιρο! Βαρεθήκαμε (όλοι μας) να τον ακούμε να σφυρίζει, κάθε τρεις και λίγο, λες και μόνο έτσι μπορούσε να κρατήσει το παιχνίδι.

Είναι ακατάλληλος ο συγκεκριμένος κύριος επειδή μετέτρεψε σε one man show ένα παιχνίδι που ήθελε να απολαύσει όλη η φίλαθλη Ελλάδα! Δεν άφησε τον αγώνα να εξελιχθεί, τις ομάδες να βρουν ρυθμό, ενώ οι μισές κάρτες που έβγαλε -εκατέρωθεν- ήταν επιεικώς για γέλια! Έσπασε τα νεύρα όλων και πρέπει να πάει σπίτι του!

Keywords
Τυχαία Θέματα