Πήρε Καϊμακαμούδη ο Ηλυσιακός

Συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Ηλυσιακός και προχώρησε στην ανακοίνωση απόκτησης του Φώτη Καϊμακαμούδη, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Ηλυσιακός Α.Ο. ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Φώτη Καϊμακαμούδη.

Ο Φώτης αγωνίζεται ως επιθετικός και είναι μέλος Εθνικής ομάδας των Νέων.

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Φώτη Καϊμακαμούδη, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1993, άρχισε στις ακαδημίες του

Θερμαϊκού Θέρμης για να συνεχιστεί στην αντρική ομάδα του Ατρόμητου Τριαδίου, όπου οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην Α' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Η αγωνιστικότητα που τον χαρακτηρίζει αλλά και το πάθος στο παιχνίδι, τον έχρισαν επίλεκτο στέλεχος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας από το 2006, όπου πάντα έδινε τον καλύτερο του εαυτό, εισπράττοντας την εκτίμηση των προπονητών των ενωσιακών τεχνικών Θανάση Καναρά και Χάρη Παπαπαναγιώτου, αλλά και την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του.

Σε μία από τις συμμετοχές του με τη φανέλα της μικτής ομάδας, αναγνώρισε το ταλέντο του ένας από τους σκάουτερ της ομάδας των Αθηνών και τον επέλεξε να πλαισιώσει τον Ατρόμητο στη θέση του σέντερ φορ.

Αγωνίζεται από το 2008 με την ομάδα Νέων (U20) του Ατρομήτου, ενώ από τις 22/6/2011, μετά από εισήγηση του Γιώργου Δώνη, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα του Ατρομήτου και εντάχθηκε στο ρόστερ του συλλόγου για την περίοδο 2011-2012. Ο Καϊμακαμούδης παραχωρήθηκε από τον Ατρόμητο ως δανεικός, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θέση: Επιθετικός

Ημερομηνία Γέννησης: 2/1/1993 (19)

Ύψος: 1,85

Βάρος: 78

Προηγούμενες Ομάδες: Θερμαϊκός Θέρμης, Ατρόμητος Τριαδίου, Ατρόμητος U20, Ατρόμητος».

Keywords
Τυχαία Θέματα