Πήραν τον ελληνικό «εμφύλιο» οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς

Τη δεύτερη τους νίκη στο τρίτο παιχνίδι της σειράς πήραν οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς με το 4-2 επί των Μπάλτιμορ Όριολς.

Η ομάδα του Μάικ Μουστάκα (0/4 hits) ευνοήθηκε από τα home runs των Jeff Francouer και Billy Butler. Από την άλλη, ο Νικ Μαρκάκης είχε 1/5 hits και ένα RBI. Ωστόσο ο Tim

Collins (2-0) σαν relief pitcher χρεώθηκε τη νίκη, έπειτα από το δέκατο φετινό save του Jonathan Broxton.

Ένα run είχε ο Τζορτζ Κοτταράς, αλλά οι Αριζόνα Ντάιμοντμπακς επιβλήθηκαν με 4-3 των Μιλγουόκι Μπρούερς. Ο Paul Goldschmidt άνοιξε το σκορ με home run στο πρώτο inning, ενώ ο Bryan Shaw (1-2) χρεώθηκε τη νίκη σαν δεύτερος reliever. Εν τέλει ο J.J. Putz συμπλήρωσε 11 saves σαν έκτος pitcher.

Δέκα strikeouts σε 7.1 innings είχε ο R.A. Dickey (7-1) στο 2-0 των Νιου Γιορκ Μετς επί των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Πάντως ο Tim Byrdak «καθάρισε» το όγδοο inning, ενώ ο Frank Francisco έφτασε στα 13 saves.

Με 2-0 επικράτησαν και οι Νιου Γιορκ Γιάνκις με τους Όκλαντ Αθλέτικς. Στην προκειμένη o Hiroki Kuroda (4-6) συμπλήρωσε οκτώ innings, ενώ ο Andruw Jones πέτυχε ατομικό home run. Ακόμα, ο Rafael Soriano πήρε το πέμπτο του save.

Ένα διπλό home run του Sean Rodriguez σε βάρος του Alfredo Aceves (0-2) στο ένατο inning έκρινε το 4-3 των Τάμπα Μπέι Ρέις επί των Μπόστον Ρεντ Σοξ. Ακολούθησε το 16ο φετινό save του Fernando Rodney. Ακόμα, ο Κέβιν Γιούκιλις είχε 2/3 hits για τις «κόκκινες κάλτσες», ενώ ο Adrian Gonzalez πέτυχε home run για τους εκπρόσωπους της Μασαχουσέτης.

Τρία hits, εκ των οποίων ένα home run, πέτυχε ο Kendrys Morales, στο 4-2 των Λος Άντζελες Έιντζελς επί των Σιάτλ Μάρινερς. Ο C.J. Wilson (6-4) χρεώθηκε τη νίκη στο πρώτο τετραπλό εκτός έδρας sweep των «αγγέλων» στο Σιάτλ τα τελευταία 27 χρόνια! Ακόμα, ο Mark Trumbo είχε άλλο home run και ο Scott Downs πήρε το πέμπτο του φετινό save.

Sweep ολοκλήρωσαν και οι Τέξας Ρέιντζερς με το 12-6 σε βάρος των Τορόντο Μπλου Τζέις. Ο Adrian Beltre πέτυχε home run στο έβδομο inning… επτά runs, το οποίο πιστοποίησε τη νίκη του Yu Darvish (7-2). Οι Ian Kinsler και Mike Napoli «έγραψαν» άλλα home runs, ενώ αντίστοιχα χτυπήματα για τον καναδικό σύλλογο σημείωσαν οι J.P. Arencibia και Colby Rasmus.

Αντίθετα, οι Σέιντ Λούις Κάρντιναλς απέφυγαν sweep κερδίζοντας με 8-3 τους Φιλαδέλφεια Φίλις, Ο Yadier Molina σημείωσε Grand Slam σε βάρος του Roy Halladay (4-5) που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον ώμο, ενώ οι Matt Adams και Carlos Beltran βοήθησαν τον Adam Wainwright (4-5) να φτάσει στη νίκη με άλλα home runs για τους «καρντς».

Με home runs των Joey Votto, Brandon Phillips, Jay Bruce και Todd Frazier οι Σινσινάτι Ρεντς κέρδισαν με 7-5 τους Κολοράντο Ρόκις. Έτσι ο Mat Latos (4-2) χρεώθηκε τη νίκη, αν και δέχθηκε home runs από τους Carlos Gonzalez, Troy Tulowitzki, Michael Cuddyer και Dexter Fowler. Εν τέλει απαιτήθηκε το τρίτο φετινό save του Aroldis Chapman.

Πέντε hits πέτυχε ο Jerry Hairston Jr. στο 5-1 των Λος Άντζελες Ντότζερς επί των Χιούστον Άστρος. Ακόμα, ο Matt Treanor σημείω

Keywords
Τυχαία Θέματα