Πετράκης: «Πέντε ματς χωρίς επιστροφή»

Στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια που έχει να δώσει ο ΑΟΧ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία αναφέρθηκε ο Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός των «μπλε» με δηλώσεις του στα Χανιώτικα Νέα μίλησε για το στόχο της σωτηρίας, ενώ υπογράμμισε ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη καμπή:

«Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή. Απομένουν για εμάς πέντε

παιχνίδια, τα οποία είναι πολύ σημαντικά. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες που βρίσκονται στους 21 βαθμούς και κάτω, όσες πιθανότητες έχουν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, άλλο τόσο είναι πιθανό να κινδυνέψουν. Με δύο νίκες μπορείς να βρεθείς ψηλά αλλά και με δύο ήττες να βρεθείς από κάτω. Για μας απομένουν όπως είπα πέντε ματς που είναι χωρίς επιστροφή. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε ό, τι μπορούμε περισσότερο και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε» και συμπλήρωσε:

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μας απασχολεί τίποτε άλλο πέρα από το πώς θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε το στόχο μας. Πρέπει να είμαστε όλοι όσο γίνεται πιο μονιασμένοι και προετοιμασμένοι για να είμαστε στο τέλος όλοι ευχαριστημένοι. Νομίζω ότι η απόλυτη προτεραιότητά μας είναι μόνο το πώς θα καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Όλα τ’ άλλα ακολουθούν μετά».

Keywords
Τυχαία Θέματα