Πετράκης: «Οκτώ τελικοί για τον ΑΟΧ»

Στη «μάχη» που δίνει ο ΑΟΧ για την παραμονή του στην Football League 2 αναφέρθηκε ο Γιάννης Πετράκης σε ιστοσελίδα των Χανίων.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα athlitiko, υπογράμμισε ότι σε ό, τι έχει να κάνει με τη «μάχη» της παραμονής απομένουν ακόμη οκτώ «τελικοί», ενώ υποστήριξε

ότι η ομάδα του έχει τις δυνατότητες για να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται:

«Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση και αυτό το γνωρίζουμε. Πρέπει όλοι να κάνουμε προσπάθεια, ώστε η ομάδα να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. Είναι δεδομένο και επιμένω σε αυτό, ότι η ομάδα αυτή έχει δυνατότητες. Πρέπει όμως επιτέλους, να δείξουμε αυτές τις δυνατότητες, εντός του γηπέδου. Πρέπει αυτό να αποδεικνύεται και όχι να λέμε ότι παίζουμε καλά, κάνουμε φάσεις και δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα».

Για το πρωτάθλημα της Football League 2 είπε: «Είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα. Με μια νίκη αλλάζεις επίπεδο και με μια ήττα κατεβαίνεις. Αν εξαιρέσει κανείς τους πρώτους της βαθμολογίας, όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Όλα είναι ρευστά. Απομένουν για εμάς οκτώ "τελικοί" στους οποίους θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «μπλε» έχουν σήμερα (20/03) ρεπό και επιστρέφουν την Τετάρτη (21/03) με διπλή προπόνηση, οπότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα