Πετάει, πετάει… ο Φέρντιναντ;

Πετάει! Μία θέση στα τέσσερα ελικόπτερα που θα αποχωρήσουν από το «Ολντ Τράφορντ» αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι με προορισμό το Λονδίνο όπου είναι προγραμματισμένος αγώνας του NFL (αμερικανικού ποδοσφαίρου), εξασφάλισε ο Ρίο Φέρντιναντ!

Η οικογένεια Γκλέιζερ η οποία έχει στην κατοχή της το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των «κόκκινων διαβόλων», είναι και εκ των βασικών μετόχων των Tampa Bay Buccaneers (ομάδα του NFL) που λίγες ώρες μετά το κυριακάτικο

(23/10) ντέρμπι κόντρα στους «πολίτες», αντιμετωπίζουν τους Chicago Bears στο «Γουέμπλεϊ». Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες έτσι, δεν θα μπορούσαν να χάσουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δια ζώσης και την άλλη τους ομάδα, μετατρέποντας σε ελικοδρόμιο το πάρκινγκ του προσωπικού του «Ολντ Τράφορντ»!

Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Ρίο Φέρντιναντ ο οποίος μάλιστα θα είναι και τιμητικά ο αρχηγός των Tampa Bay Buccaneers, ηγούμενος της «παρέλασης» των δύο ομάδων πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

«Μετά το ντέρμπι, στο οποίο θα πάμε για τη νίκη, θα πάω στο «Γουέμπλεϊ» να δω το παιχνίδι», αποκάλυψε ο κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών Αγγλίας στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα