«Πέρασε» το τεστ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Παμβοχαϊκό και την Παρασκευή (2/12) πηγαίνει έτοιμος για την πρώτη του νίκη στην φετινή Α1 κόντρα στην ΕΑ Πατρών.

Με μοναδικό σημείο προβληματισμού το ότι έχασε ένα «δικό του» σετ, ο Παναθηναϊκός στάθηκε καλά στο φιλικό με την ομάδα του Βραχατίου. Ο προπονητής, Νίκος

Μπουτσουρής ξεκίνησε με τους τρεις ξένους του, δείχνοντας παράλληλα και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό τους, παρόλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες ενώ ο Μαδούρας έχει πάρει θέση βασικού στο κέντρο μαζί με τον Πανταλέων.

Αμφότερες οι ομάδες φάνηκαν «μουδιασμένες» λόγω της διακοπής ενώ προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Είμαι ευχαριστημένος»

Ο προπονητής του ΠΑΟ, Νίκος Μπουτσουρής έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ μετά τη λήξη του ματς σχολίασε: «Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος. Η ομάδα βρέθηκε πλήρης μετά από καιρό, συγκεκριμένα από το ματς με τη Λαμία την 4η αγωνιστική. Σίγουρα, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το μόνο αρνητικό σημείο σήμερα ήταν ο τρόπος που χάσαμε το πρώτο σετ, όταν παρότι ήμασταν μπροστά 24-19, το χάσαμε. Πιστεύω ότι την Παρασκευή θα είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Τα σετ: 29-27, 22-25, 25-22, 16-25

Παναθηναϊκός: Ψάρρας 3, Πανταλέων 11, Μαδούρας 5, Στοίκοβιτς 17, Σαρατσένι, 11, Γιοζεφάσκι 12, Δαρίδης 66% (45% άριστες), Ντονάς5, Πρωτοψάλτης 5, Κοτσιλιάνος 1

Keywords
Τυχαία Θέματα