Πέρασαν από το Βανκούβερ οι Φλέιμς

Με τρία γκολ στην τελευταία περίοδο, οι Κάλγκαρι Φλέιμς κέρδισαν εκτός έδρας με 3-1 τους Βανκούβερ Κανάκς και πρόσθεσαν δύο πολύτιμους βαθμούς στην φετινή τους συγκομιδή.

Οι «φλόγες» εκτέλεσαν περισσότερα σουτ προς την αντίπαλη εστία στα δύο πρώτα εικοσάλεπτα, αλλά το σκορ δεν άνοιξε μέχρι το τρίτο. Μάλιστα, τότε «ανέβηκαν» οι φιναλίστ του περυσινού πρωταθλήματος, αλλά δέχθηκαν τρία γκολ.

Στο 2:36 της τρίτης περιόδου, ο Curtis

Glencross άνοιξε το σκορ και έδωσε το απαραίτητο ψυχολογικό πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους. Το 2-0 διαμορφώθηκε 5:52 πριν την λήξη από τον Mikael Backlund, αλλά ο Dan Hamhuis μείωσε άμεσα σε 2-1. Τελικά, ο Olli Jokinen έστειλε το puck στην ανυπεράσπιστη εστία των αντιπάλων στα τελευταία δευτερόλεπτα και «καθάρισε» το ματς.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη των Φλέιμς. Πλέον έχουν 38 βαθμούς και απέχουν έναν από την προνομιούχα οκτάδα της δυτικής περιφέρειας του NHL. Από την πλευρά τους, οι Κανάκς απώλεσαν θετικό σερί τριών παιχνιδιών και έμειναν στους 44 βαθμούς και στην πέμπτη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα