Πέπε: «Δεν ζηλεύουν οι κορυφαίοι»

Συνέχεια στην κόντρα με τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα έδωσε ο Πέπε με δηλώσεις του, καθώς υποστήριξε πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κορυφαία ομάδα του πλανήτη.

Η αρχή φυσικά είχε γίνει από τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τους Ντάνι Άλβες και Βίκτορ Βαλντέζ να παίρνουν τη σκυτάλη στις… εμπρηστικές δηλώσεις κάνοντας λόγο για ζήλια στους Μαδριλένους, κάτι που δε δέχεται σε καμία περίπτωση ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός των «μερένχες».

«Ζήλεια; Δεν νιώθουμε ζήλεια για κανέναν. Παίζω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μεγαλύτερη ομάδα

και δεν μπορεί να ζηλεύει κανέναν», είπε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή ο Πέπε.

Στη συνέχεια, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε: «Παίξαμε με ταπεινότητα, σεβασμό και δουλέψαμε καλά απέναντι στην Πονφεραντίνα. Είναι καλό για τους παίκτες της ομάδας νέων που έκαναν ένα ελπιδοφόρο ντεμπούτο. Εύχομαι όλοι στη Μαδρίτη να είναι χαρούμενοι, να περάσουν καλά Χριστούγεννα και τον Ιανουάριο θα επιστρέψουμε για να δουλέψουμε σκληρά και να παλέψουμε για όλους τους τίτλους».

Ενώ για το γεγονός ότι κόντρα στην Πονφεραντίνα ήταν αρχηγός της ομάδας, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν αρχηγός και νικήσαμε. Είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και αυτό ήταν τεράστια χαρά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για να πανηγυρίσουμε στο τέλος της σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα