Πέντε σερί για τους Σπερς

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση της Δύσης κερδίζοντας εύκολα με 127-102 τους Γιούτα Τζαζ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, τα «σπιρούνια» άνοιξαν τη διαφορά, αλλά πρόσφεραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς τους παίκτες από την αρχή της αναμέτρησης. Εν τέλει πέτυχαν την όγδοη διαδοχική τους νίκη σε βάρος των «βασιλιάδων» και έμειναν μισή επιτυχία μπροστά από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στην «κούρσα» της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

Οι Τιάγκο Σπλίτερ και Γκάρι Νιλ σημείωσαν από 17

πόντους, ενώ ο Τόνι Πάρκερ είχε 15, οι Κάουχι Λέοναρντ, Στέφεν Τζάκσον και Μανού Τζινόμπιλι «έγραψαν» από 13 και ο Ντάνι Γκριν 11. Με εννέα ακολούθησε ο Ντε Χουάν Μπλερ και ο Πάτρικ Μιλς, με οκτώ ο Μπορίς Ντιό, ενώ ο Τιμ Ντάνκαν δεν χρησιμοποιήθηκε, ώστε να ξεκουραστεί.

Από την άλλη ξεχώρισε ο Αϊσάια Τόμας με 21 πόντους και οκτώ ασίστ, αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει τους Κινγκς στη νίκη επί των Σπερς, οι οποίοι συμπλήρωσαν τρία ματς σε ισάριθμα βράδια. Ακόμα, ο Μάρκους Θόρντον πέτυχε είκοσι πόντους, ο Ντε Μάρκους Κάζινς 18 και ο Τζέισον Τόμπσον δέκα. Στους εννέα έμεινε ο Τζιμέρ Φρεντέτ και στους πέντε ο Ταϊρίκ Έβανς.

Έτσι οι πρωταθλητές της Southwest «ανέβηκαν» στο 45-16. Αντίθετα, οι ουραγοί της Pacific υπέστησαν την 42η ήττα τους σε 62 ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα