Πατούχας – Ηρόδοτος 1-2

Νίκη κορυφής πέτυχε ο Ηρόδοτος, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Πατούχα, του οποίου επικράτησε με 1-2, πετυχαίνοντας τα δύο καθοριστικά γκολ σε 7 λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 30’ με τον Παπαδάκη, ο οποίος έγραψε το 1-0, εκμεταλλευόμενος αναταραχή στην άμυνα του Πατούχα, ενώ στο 37’ ο Χαντζής διπλασίασε τα τέρματα του Ηροδότου και έδωσε προβάδισμα 2-0.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πίεσαν, δημιουργώντας καλές ευκαιρίες, προκειμένου να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Στο 80’ λοιπόν,

με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Καραντινάκης μείωσε σε 2-1, αλλά οι παίκτες του Πατούχα δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν τίποτα περισσότερο από τον αγώνα.

ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Καλυκάκης, Μπιτσακάκης Μιχ., Κάτελας (85’ Μπριντάκης), Ματθαιάκης, Σουργιάς, Καστελλιανάκης Γ., Καραντινάκης, Κουνενάκης, Νικολάρας, Μιαούλης (Μπιτσακάκης Μαν.), Κουτεντάκης (55’ Ραπτάκης).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Ζαφείρης, Κοζυράκης, Μαγάκης Κ., Μαυρίδης, Κοκκινάκης (70’ Δροσάκης), Κωττής, Παπαδόπουλος (58’ Μαγάκης Μ.), Χαντζής (90’ Γιαννακάκης), Παπαδάκης, Μωραΐτης, Μπαλάφας.

Keywords
Τυχαία Θέματα