Πάρτι… τίτλου στον Πειραιά

Την τελευταία του ευκαιρία να επιστρέψει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος έχει την Παρασκευή (15/6) ο Ολυμπιακός καθώς υποδέχεται τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο, στο πλαίσιο των τελικών της Α1 Γυναικών. Οι φιλοξενούμενες βρίσκονται μία νίκη… μακριά από την κατάκτηση του τίτλου.

Μπορεί την Τετάρτη (13/6) στο κολυμβητήριο του Λαιμού να ήταν όλα έτοιμα για τη στέψη της Βουλιαγμένης, ωστόσο, οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη έσπευσαν να χαλάσουν το… πάρτι των γηπεδούχων και δύο μέρες αργότερα - σήμερα το απόγευμα

στις 19:00 στο Παπαστράτειο - έχουν την ευκαιρία να στήσουν το δικό τους, μια και με νίκη κόντρα στον ΝΟΒ, θα φέρουν τη σειρά των τελικών στα ίσια (2-2) και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στον Λαιμό.

Αντίθετα, η Βουλιαγμένη θα παρουσιαστεί στο κολυμβητήριο του Πειραιά με στόχο να… πληρώσει τον Ολυμπιακό με το ίδιο ακριβώς… νόμισμα, ήτοι να χαλάσει το… πάρτι των «ερυθρόλευκων» για την επιστροφή τους στον τελικό και να πανηγυρίσει εκτός έδρας τον τίτλο, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος για το «συγκρότημα» των νοτίων προαστίων, μια και προ ημερών, η ανδρική ομάδα του ΝΟΒ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας κόντρα στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα