Παρουσιάστηκε ο Ευρωπαίος Ηρακλής

Οι «κυανόλευκοι» μίλησαν για τις ευρωπαϊκές τους φιλοδοξίες, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του Champions League με τη Νόλικο Μαασέικ (19/10).

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Α1 και αφού βγήκε νικητής από το Αλεξάνδρειο, ο Ηρακλής έκανε την επίσημη παρουσίαση της ομάδας ενόψει των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

Οι «κυανόλευκοι» κάνουν το ντεμπούτο τους στο Champions League

την Τετάρτη στον Εύοσμο με αντίπαλο τη Νόλικο Μαασέικ, ελπίζοντας ότι και αυτό το ξεκίνημα θα είναι νικηφόρο.

Ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια της ομάδας, αλλά και τις φιλοδοξίες της: «Ο Ηρακλής επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην φυσική του θέση. Λείψαμε και επιστρέφουμε με όνειρα και προσδοκίες. Να ευχηθώ σε όλους όσους ήρθαν φέτος στον Ηρακλή να ζήσουν μαζί μας το όνειρο τους. Να ευχαριστήσω, επίσης και τους χορηγούς που μας στηρίζουν. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω του Τάσο Αδαμίδη και Ανδρέα Γαλιώνη για την βοήθεια τους.

Όπως ξέρετε, είχαμε μια περιπέτεια με την άδεια, πλέον τελείωσε και συγκεντρωνόμαστε στους στόχους μας. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα με νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ευχαριστώ τον κόσμο για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα για τα διαρκείας. Ραντεβού την Τετάρτη στο ΔΑΚ Ευόσμου για το παιχνίδι με την Νόλικο».

Δρίκος: «Να μη μείνουμε στον τελικό της Πράγας»

Αν και μετράει μόνο ένα παιχνίδι στον «κυανόλευκο» πάγκο, ο Σωτήρης Δρίκος θυμήθηκε τις επιτυχίες του Ηρακλή: «Τη δεκαετία του 2000 ο Ηρακλής κατάφερε κάτι πρωτόγνωρο για τον ελληνικό αθλητισμό: μια ομάδα χωρίς να ποντάρει σε μεγάλα συμβόλαια και τεράστιες αμοιβές και να φτάσει όχι μόνο στην ελίτ του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και της Ευρώπης. Οι άνθρωποι του Ηρακλή αναπολούν τον τελικό της Πράγας. Αυτές οι στιγμές είναι καλό να μένουν αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ.

Δυσκολίες υπάρχουν πολλές. Όμως είμαστε εδώ για να τις ξεπεράσουμε. Την Τετάρτη έχουμε ένα παιχνίδι δύσκολο. Θέλω να πω και το εννοώ πως για μας κάθε πόντος, κάθε σετ, κάθε νίκη θα είναι επιτυχία. Για το παιχνίδι με τη Νόλικο θεωρώ πως θα είμαστε λίγο παραπάνω έτοιμοι από το χθεσινό παιχνίδι. Προβλήματα υπάρχουν πολλά, δεν θα πρέπει να μένουμε όμως σε αυτά. Θα ψάξουμε να βρούμε τις λύσεις μέσα στο παιχνίδι. Θα βάλουμε το είναι μας όλοι για να ξεπεράσουμε την ανετοιμότητά μας και να πάρουμε την νίκη. Θέλουμε δίπλα τον κόσμο μας. Με τον κόσμο στο γήπεδο αλλάζουμε επίπεδο».

Ο αρχηγός των «κυανολεύκων», Κώστας Προύσαλης τόνισε: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τα πάντα για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο του Ηρακλή. Για μας είναι χαρά να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο και αυτό θέλουμε σε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος θα μας δώσει φτερά και ενθουσιασμό μέσα στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα