Παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες του NFL

01:42 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ύστερα από μήνες... σχεδιασμών, οι φανέλες των 32 ομάδων του NFL παρουσιάστηκαν και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Η εταιρεία παραγωγής αθλητικού ρουχισμού «Nike» ανέλαβε τον σχεδιασμό των εμφανίσεων που θα χρησιμοποιήσουν οι σύλλογοι της λίγκας τη νέα χρονιά. Πρόκειται για την πρώτη

προσπάθεια της εταιρείας, καθώς πέρσι η «Reebok» είχε την αντίστοιχη ευθύνη.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα παραδοσιακά χρώματα δεν άλλαξαν. Εξαίρεση αποτέλεσαν οι Σιάτλ Σίχοκς που πήραν λίγο... πράσινο.

Στους Τζάιαντς ο Brown

Συμβόλαιο με τους παγκόσμιους πρωταθλητές, Νιου Γιορκ Τζάιαντς, υπέγραψε ο safety, Stevie Brown. O πρώην παίκτης των Ιντινάπολις Κολτς και Όκλαντ Ρέιντερς μάλλον θα έχει αναπληρωματικό ρόλο.

Μεταγραφή για Βάικινγκς

Τον Bryan Walters απέκτησαν οι Μινεσότα Βάικινγκς. Ο wide receiver άνηκε στους Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς πέρσι, αλλά αγωνίστηκε σε τέσσερα μόλις παιχνίδια.

Κοντά στους Τάιτανς ο Ball

Φαίνεται πως θα επιστρέψει στους Τενεσί Τάιτανς ο Dave Ball. Συγκεκριμένα ο έμπειρος defensive end έχει φτάσει σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο και επανένταξη στο ρόστερ του συλλόγου που ανήκει από το 2008.

Οι πρώτες δύο επιλογές του ντραφτ

Θα κάνει ανεπίσημη προπόνηση με τους Ιντιανάπολις Κολτς ο Andrew Luck που μάλλον θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή του συλλόγου στο ντραφτ. Αντίθετα, ο Robert Griffin III, το έτερο φαβορί του ντραφτ, απέρριψε την σχετική πρόκληση των Κολτς.

Αρραβώνας για Decker

Την Jessie James, τραγουδίστρια country, αρραβωνιάστηκε ο wide receiver των Ντένβερ Μπρόνκος, Eric Decker. Τουλάχιστον έτσι αναφέρει το Twitter της γυναίκας, η οποία είναι αρκετά γνωστή στην αμερικανική «σκηνή».

Με πρόβλημα ο Gabbert

Πέρσι ο Blaine Gabbert προβλημάτισε σαν rookie quarterback των Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς. Με πολλούς μήνες καθυστέρησης αποκάλυψε ότι είχε πρόβλημα σε δάκτυλο του ποδιού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα