Παρελθόν από τη Σερβία ο Βίντιτς

Την απόφαση του να αποσυρθεί από την εθνική Σερβίας, ανακοίνωσε ο Νεμάνια Βίντιτς.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από τους «πλάβι» μετά την ήττα από τη Σλοβενία την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2012 (η οποία σήμανε και τον αποκλεισμό από τη τελική φάση) αποκαλύπτοντας πως ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η κριτική τόσο του Τύπου, όσο και του κόσμου όσον αφορά

στην αφοσίωσή του.

«Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο ότι μετά από έντονο συλλογισμό και με βαριά καρδιά αποφάσισα να αποσυρθώ από την εθνική Σερβίας. Ο κυριότερος λόγος για αυτή μου την απόφαση είναι ότι τα ΜΜΕ και στη συνέχεια κι οπαδοί που επηρεάστηκαν, μου άσκησαν έντονη κριτική για τη στάση μου απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, παρόλο που έχω αγωνιστεί σε παιχνίδια τραυματίας και ακόμη και διαφωνώντας με το σύλλογό μου.

Νιώθω έτσι ότι έπειτα από δέκα χρόνια αγώνων με την εθνική, ήρθε ο καιρός να κάνω στην άκρη και να αφήσω νεαρότερους παίκτες να παίξουν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και τους παίκτες με τους οποίους έχω αγωνιστεί. Είμαι πολύ περήφανος που φόρεσα τα χρώματα της Σερβίας και εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον», τονίζει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο Βίντιτς ο οποίος έκανε το ντεμπούτο με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας τον Οκτώβριο του 2002, στον αγώνα κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2004 και έκτοτε πραγματοποίησε 56 συμμετοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα