Παράπονα για τη διαιτησία από τον Ίφιτο

Σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας προχώρησε ο Ίφιτος Πύργου που υποστηρίζει πως η νίκη απέναντι στις Ιτιές χάθηκε από τα λάθη της διαιτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…

«Τελικά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν... Μετά από την ολοκλήρωση εννέα αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, συνεχίζουμε να γινόμαστε μάρτυρες ενός κακόγουστου αστείου, το οποίο -ωστόσο- δεν προκαλεί πλέον γέλια, αλλά ΟΡΓΗ!

Ο Ίφιτος φιγουράρει στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα πάνω στο παρκέ. Ωστόσο, δεν είναι τυχαίο ότι ιδίως

στα τρία τελευταία παιχνίδια, απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας (ΣΦΗΚΑ, Προφήτης Ηλίας / ΠΑΟΚ, Ιτιές), η νίκη χάθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον Ίφιτο να έχει φρικτά παράπονα από τη διαιτησία. Ειδικά στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση ενάντια στις Ιτιές γίναμε μάρτυρες ενός πραγματικού χειρουργείου, με τον «κύριο» Κανελλόπουλο να δίνει ρεσιτάλ... φαλτσοσφυριγμάτων, τα οποία δεν επέτρεψαν στον Ίφιτο να φύγει από τα Ροΐτικα με το πολυπόθητο διπλό. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού βαρεθήκαμε να μετράμε τεχνικές ποινές, καθώς ο συγκεκριμένος ρέφερι δεν είχε τι να πει για να δικαιολογήσει τα τραγικά -και συνάμα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ- λάθη στα οποία υπέπιπτε. Κανείς δεν είναι τέλειος και λάθη γίνονται. Όταν, όμως, αυτά δεν είναι ανθρώπινα, αλλά υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που τα προκαλούν, τότε τα λόγια είναι περιττά. Αποκορύφωμα όλων αποτελεί το γεγονός πως ο «κύριος» Κανελλόπουλος προχώρησε και σε μία κίνηση... ανδρισμού, κάνοντας επίδειξη των γενετικών του οργάνων σε μία οπαδό της ομάδας μας, που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί, μην μπορώντας να πιστέψει αυτά που έβλεπε πάνω στο παρκέ. Πρόκειται για μία χειρονομία για την οποία ο εν λόγω «κύριος» θα έπρεπε να ντρέπεται, αν και δεν το νομίζουμε...

Και το εντυπωσιακότερο είναι πως η ΕΣΚΑ-Η τον όρισε σε δεύτερο σερί παιχνίδι μας, καθώς την προηγούμενη Πέμπτη είχε φροντίσει να δώσει ένα ακόμα... show, αυτή τη φορά στο κλειστό γυμναστήριο του Πύργου, αποτελώντας τον... 6ο παίκτη του Προφήτη Ηλία / ΠΑΟΚ. Αξίζει να διευκρινίσουμε πως σε αμφότερα τα παιχνίδια πρώτος διαιτητής ήταν ο κ.Μπούσιας, από τον οποίο δεν έχουμε το παραμικρό παράπονο από τη στιγμή που φρόντισε να υπάρχει δικαιοσύνη στα σφυρίγματά του. Εξάλλου, αυτό που ζητάμε είναι το «50-50». Να μας αφήσουν να παίξουμε μπάσκετ και τίποτα παραπάνω, καθώς είμαστε άτομα που λατρεύουμε αυτό το άθλημα και το υπηρετούμε από μικρά παιδιά. Δεν μας αρέσει ούτε να φωνάζουμε ούτε να διαμαρτυρόμαστε, όμως όταν κάποιοι υπονομεύουν την προσπάθειά μας, τότε είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε το δίκιο μας και να μην πηγαίνουμε σαν τα πρόβατα στη σφαγή.

Σας παρακαλούμε, αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ!!!
Το ΔΣ, ο προπονητής και οι παίκτες του ΓΑΣ Ίφιτος Πύργου».

Keywords
Τυχαία Θέματα