Παραιτήθηκε ο Τζιέρης από την «Προό»

Την παραίτησή του από την προεδρία της Προοδευτικής υπέβαλε ο Σταμάτης Τζιέρης, κάτι που γνωστοποίησε –άλλωστε- με ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του ΤΑΠ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της ομάδας, ο Τζιέρης είχε υποβάλει την παραίτησή του στις 16 Ιανουαρίου και είχε γίνει αποδεκτή:

«Στις 16 Ιανουαρίου 2012 ο πρόεδρος του Τ.Α.Π. Προοδευτική, Σταμάτης Τζιέρης, ανακοίνωσε στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας την παραίτηση του από την προεδρία του συλλόγου, η οποία

και έγινε αμέσως δεκτή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σταμάτη Τζιέρη:

«Με λύπη μου αποχωρώ από την ομάδα της καρδιάς μου που ήθελα τόσο πολύ να την δω να φτάνει πάλι στα μεγάλα σαλόνια.

Πριν είκοσι μέρες είχα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από όλο το διοικητικό συμβούλιο για να συνεχίσω το έργο μου, όμως κάποια γεγονότα απέδειξαν ότι δεν μπορώ να το κάνω απρόσκοπτα.

Ο λόγος της αποχώρησής μου είναι η διαφωνία λειτουργίας της ομάδος σε τεχνικά θέματα, θεωρώ πως η διοίκηση δεν πρέπει να επεμβαίνει στο έργο του προπονητή και είναι υπεύθυνη για την ομαλή λειτουργία αυτής.

Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα για την συνέχεια και πάντα θα είμαι δίπλα της με την ιδιότητα του φιλάθλου. Σεβασμός στον κόσμο της Προοδευτικής και στην ιδέα αυτής.

Με εκτίμηση

Σταμάτης Τζιέρης»

Keywords
Τυχαία Θέματα