Παραιτήθηκε από την Άουγκσμπουργκ ο Λουχουκάι

23:17 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Γιός Λουχουκάι παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Άουγκσμπουργκ μετά την λήξη της σεζόν και την εξασφάλιση της παραμονής της γερμανικής ομάδας στην Μπουντεσλίγκα, στην πρώτη τους παρουσία σε αυτήν!

Ο Ολλανδός τεχνικός, για την απόφαση του οποίου σας είχαμε ενημερώσει από τα ξημερώματα (05/05), ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή του μετά το τέλος του σημερινού (05/05) αγώνα της ομάδας της Βαυαρίας με το Αμβούργο και τη νίκη του με 1-0.

«Λυπούμαστε βαθύτατα για αυτή την εξέλιξη. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να εκπληρώσουμε την επιθυμία

μας και την προσπάθειά μας να τον κρατήσουμε στην Άουγκσμπουργκ, παρά την φανταστική χρονιά και την αποφυγή του υποβιβασμού», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Άουγκσμπουργκ Βάλτερ Σάινς και πρόσθεσε:

«Ο Γιός Λουχουκάι μας ενημέρωσε στα μέσα Μαρτίου ότι αμφέβαλλε πως θα μπορούσαμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας ξανά την επόμενη σεζόν και δεν ήταν διατεθειμένος να συνεχίσει. Μα ενημέρωσε για την τελική του απόφαση να αποχωρήσει χθες (04/04)».

«Αυτή η απόφαση ήταν εξαιρετικά δύσκολη για εμένα. Ίσως να ήταν η πιο δύσκολη σε όλη την προπονητική μου καριέρα. Πέρασα τρία υπέροχα και πετυχημένα χρόνια με την Άουγκσμπουργκ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους βοηθούς μου, την ομάδα και όλους τους ανθρώπους στον σύλλογο για την υποστήριξη. Βάλαμε τις βάσεις για ένα πετυχημένο μέλλον για την Άουγκσμπουργκ», τόνισε από την πλευρά του ο Λουχουκάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα