Παπακώστας: «Αποτέλεσμα… ωριμότητας»

Συγχαρητήρια παρά το 1-1 με την Καλλονή μοίρασε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιάννης Παπακώστας.

Στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από την οριστικοποίηση της συμμετοχής των Αχαιών στα play off ο Γιάννης Παπακώστας δήλωσε: «Είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία για την ομάδα μας η είσοδος στα πλει-οφ και, μάλιστα, μια αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου. Αυτό που έχουν πετύχει τα παιδιά είναι άθλος, μέσα σε 10 αγωνιστικές έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια, είναι χαρακτήρες χαμηλών τόνων και εργάτες

μέσα στο γήπεδο αλλιώς δεν θα είχαν πετύχει αυτό τον άθλο.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, για 35 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί, με συνδυασμούς και αποφασιστικότητα, αλλά σίγουρα είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σοβαρά σε αυτό.

Βέβαια ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, κατάφεραν με αντιδράσουμε, να ισοφαρίσουμε και να κυνηγήσουμε το γκολ της νίκης.

Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν την ωριμότητά και τους για να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν και αυτό είναι σημαντικό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας που εμψύχωσαν τους παίκτες μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Πλέον κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων όπου θα το δούμε με σοβαρότητα για να πάρουμε τους 3 βαθμούς και μετά θα ασχοληθούμε με τον μίνι-πρωτάθλημα όπου θα κυνηγήσουμε τον δεύτερο μας στόχο».

Keywords
Τυχαία Θέματα