Παπαδόπουλος: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Δίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ισοπαλία που απέσπασε η ΑΕΠ Ηρακλής κόντρα στη Νίκη Βόλου στο «Παντελής Μαγουλάς» ο Σούλης Παπαδόπουλος, που τόνισε ότι η ομάδα του πήρε αυτό που άξιζε.

Παράλληλα, ο τεχνικός του «γηραιού» δήλωσε ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε κανονικό γκολ της ΑΕΠ Ηρακλής,

αλλά ήταν καλός, ενώ υποστήριξε ότι το τέρμα της Νίκης Βόλου προήλθε από λάθος που έκανε η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος:

«Και οι δύο ομάδες θέλανε τη νίκη. Οι συνθήκες του γηπέδου δεν ήταν καλές, αφού χωρίς να έχει βρέξει, είδαμε τον αγωνιστικό χώρο βρεγμένο. Έγινε δυνατό παιχνίδι, είχε πάθος, ένταση και οι δύο είναι καλές ομάδες, αλλά είναι πίσω στη βαθμολογία.
Κρατήσαμε τους αντιπάλους μακριά από την περιοχή μας και η Νίκη σε μία φάση, σε ένα λάθος που κάναμε, κατάφερε και προηγήθηκε.

Στο δεύτερο μέρος βγήκαμε, ξέραμε ότι οι αντίπαλοι θα κάνουν καθυστερήσεις. Πήραμε αυτό που αξίζαμε και πιστεύω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.

Αργήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά πιστεύω ότι ακυρώθηκε ένα πεντακάθαρο δικό μας γκολ. Για της Νίκης δεν έχω άποψη. Μπορεί και να ήταν γκολ, δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ. Ο διαιτητής ήταν καλός. Τον ρώτησα και μου είπε ότι πίστευε ότι ο δικός μας παίκτης έκανε φάουλ.

Καταλαβαίνω την πικρία της Νίκης, αλλά εμείς πήραμε αυτό που δικαιούμαστε. Ευχαριστών τον κόσμο που βρέθηκε εδώ. Με αυτόν τον κόσμο προσπαθείς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο και τους παίκτες μου. Κερδίσαμε έναν πόντο και είναι δίκαιη η ισοπαλία».

Για τα συνεχή γεμίσματα της ΑΕΠ Ηρακλής στο δεύτερο μέρος: «Ανάλογα με τις συνθήκες που έχει το γήπεδο πρέπει να παίζεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα