Παπαδόπουλος: «Κοιτάμε τα δικά μας παιχνίδια»

Ο προπονητής της ΑΕΠ Ηρακλής Σούλης Παπαδόπουλος, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, μίλησε για τη νίκη επί του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ηράκλειας αλλά και για τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.


Η νίκη αυτή είναι η πρώτη για τον Σούλη Παπαδόπουλο από τότε που ανέλαβε το τιμόνι της ΑΕΠ Ηρακλή και κρατώντας

χαμηλούς τόνους ευχαρίστησε τους παίκτες του για την καλή εμφάνιση αλλά και για τον κόσμο που παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες έδωσε κανονικά το « παρών».
Η συνέντευξη τύπου του προπονητή της ΑΕΠ:
«Ηταν μια νίκη, τρεις βαθμοί, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Είχαμε πει με τα παιδιά ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ταπεινοί και προσγειωμένοι και να παίζουμε όπως πρέπει να παίζουν οι σοβαρές ομάδες. Μπορεί να μην είχαμε ενθουσιασμό όπως στα άλλα παιχνίδια αλλά κρατήσαμε τον αντίπαλο μακριά από την περιοχή. Το πρόβλημα στα άλλα παιχνίδια ήταν ότι είχαμε δεχτεί γκολ χωρίς πίεση. Εμείς πάντα σκοράραμε. Αυτό έπρεπε να προσέξουμε και το καταφέραμε πάρα πολύ καλά. Σίγουρα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ αλλά αυτό που με ευχαρίστησε είναι ότι παίξαμε ήρεμα. Δεν με ενδιαφέρει το τι κάνουν οι άλλοι, εμείς κοιτάμε τα δικά μας παιχνίδια, να πάρουμε τους βαθμούς και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και ένα ακόμη προς τον κόσμο που ήτανε εκεί, μέσα στη βροχή, και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό μας συμπαραστάθηκε. Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο άγχος στα παιδιά αλλά αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι δουλεύουμε καλά στην προπόνηση και είναι κρίμα που είμαστε χαμηλά. Με τα «θα» δεν γίνεται τίποτα αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε τα άλλα παιχνίδια που δεν ήταν και καλύτερες ομάδες από αυτή που παίξαμε σήμερα και να ήμασταν σε καλύτερη θέση. Τη νίκη τη χρειαζόμασταν και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο.
Γενικώς είμαι αισιόδοξος. Αν δεν ήμουν αισιόδοξος δεν θα έκανα τον προπονητή. Όσο έχουμε μαθηματικά ελπίδες θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Αν δεν ήμουν αισιόδοξος δεν θα ερχόμουν, όσο κι αν ήταν ικανοποιητική η πρόταση που μου έγινε κι όσο κι αν με έλκυε το όνομα του Ηρακλή.
Είναι σημαντικό για μας που νιώθουμε ότι ο κόσμος καταλαβαίνει την προσπάθεια και του αρέσει το πώς παίζει η ομάδα. Και είναι σημαντικό γιατί ο κόσμος του Ηρακλή είναι απαιτητικός. Αν παίζεις συνέχεια καλά, δεν θα βγαίνει πάντα η μπάλα έξω. Το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε τον αντίπαλο μακριά από την περιοχή μας.
θέλω να είμαστε ταπεινοί, δεν κάναμε τίποτα, χαμηλά την μπάλα, μια νίκη ήταν επί μιας ομάδας που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, μια νίκη πάντως που είναι σημαντική».

Keywords
Τυχαία Θέματα